Skip to main content

Voluntarii Centrului Antidrog merg la Gradina Botanica din Galati

Astazi, un grup de voluntari ai Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Braila va desfasura o actiune la Gradina Botanica din Galati. Ei se vor intilni cu voluntarii galateni si impreuna vor imparti pliante informative antidrog celor aflati in vizita la Gradina Botanica si vor ingriji citeva plante, fiecare participant aducind cite un recipient cu apa. Coordonatorul Centrului Antidrog, psih. Elena Nechifor, a precizat ca activitatea se desfasoara cu sprijinul vicepresedintelui Consiliului Judetean, Niculina Moisescu, care este si voluntar de onoare al centrului si care a manifestat o reala deschidere si o implicare activa in cadrul activitatilor centrului.
"Activitatile de voluntariat incep sa cistige din ce in ce mai mult teren. Inteles ca facind parte dintr-o conduita civica, responsabila si matura, voluntariatul constituie pentru adolescenti si tineri un substitut al experientei profesionale, iar pentru celelalte persoane o implicare activa in viata comunitatii locale. Voluntar este persoana care isi dedica timpul, energia, expertiza unei cauze sau actiuni fara a fi recompensat material pentru aceasta. Coordonatorii de voluntari din cadrul centrelor de prevenire, evaluare si consiliere antidrog sint specialistii responsabili de asistarea tehnica a voluntarilor, avind atributii de selectie, orientare, instruire si evaluare a activitatii fiecaruia. Voluntarii antidrog, dupa parcurgerea etapei de recrutare si semnare a contractului de voluntar, primesc legitimatii specifice care sint vizate anual, cu rolul de a acredita calitatea de voluntar", a declarat psih. Elena Nechifor.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu