Mergi la conţinutul principal

Voleibalistele de la Murgoci sunt campioane judeţene ale ONSS

• echipa câştigătoare va reprezenta judeţul la etapa de zonă care se va desfăşura la Brăila în luna aprilie, 2019

 

La ediţia 2018 a etapei judeţene de volei, fete, liceu, din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar (ONSS) au participat cinci echipe, iar câştigătoare a fost formaţia de la Colegiului Naţional “Gheorghe Munteanu Murgoci”, pregătită de profesorul Dan Gheorghiţă.

Competiţia a avut loc în perioada 2 noiembrie - 7 decembrie şi s-a desfăşurat sistem turneu.

După desfăşurarea tuturor etapelor pe primul loc s-a clasat echipa de la CN “Gheorghe Munteanu Murgoci”, locul al doilea a fost adjudecat de formaţia de la Liceul Pedagogic “D. P. Perpessicius” pregătită de profesorul Valentin Badea, iar  pe poziţia a treia s-a clasat formaţia de la Liceul Teoretic “Nicolae Iorga”, antrenată de profesoara Daniela Drăgan.  

Locul al patrulea şi al cincilea a revenit echipelor de la CN “Nicolae Bălcescu”, pregătită de profesorul Doru Dewald, respectiv “Panait Cerna”, pregătită de profersorul Marian Neta.

Echipa câştigătoare va reprezenta judeţul la etapa de zonă care se va desfăşura la Brăila în luna aprilie, 2019

Lotul Colegiului Naţional “Gh. M. Murgoci”: Maria Ilie, Elena Dogărescu, Andreea Răducan, Daniela Lîtchin, Roxana Munteanu, Andra Mândroiu, Andreea Simion, Ioana Vîrtosu, Beatrice Gheorghe, Ana Răcoreanu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro