Mergi la conţinutul principal

Voleibalistele de la “Al.I. Cuza” au câștigat Cupa “Zimbrii”

* la ediția din acest an au participat trei echipe * Cezara Maria Ioan de la “Al.I. Cuza” a fost desemnată jucătoarea turneului

 

Cupa “Zimbrii”, ediția 2022, a reunit la start în această lună trei echipe, aceleași care au participat și la etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, și anume formațiile Școlilor gimnaziale “Mihu Dragomir”, “Al.I. Cuza” și “I.L.Caragiale”.

Dornice de întrecere, după cei doi ani de inactivitate din cauza pandemiei de coronavirus, elevele au jucat cu pasiune și cu dorința de autodepășire. Spectatorii au putut urmări partide cu multe acțiuni spectaculoase la fileu și nu puține au fost răsturnările de scor.

În primul meci, “Al.I. Cuza” s-a impus cu 2-0, pe seturi 25-19, 25-14, în partida cu “I.L.Caragiale”. Echipa școlii “I.L.Caragiale” a pierdut cu 1-2, pe seturi 25-23, 20-25, 10-15, partida cu “Mihu Dragomir. În ultimul joc al turneului “Al.I. Cuza”, formație pregătită de profesoara Adriana Albușoiu, a câștigat cu 2-0, pe seturi 25-16, 25-18, partida cu “Mihu Dragomir” și cu două victorii din tot atâtea meciuri, s-a clasat pe primul loc. Locul al doilea a fost adjudecat de echipa școlii “Mihu Dragomir” pregătită de profesoara Ramona Tănase, iar al treilea a revenit școlii “I.L. Caragiale”, pregătită de profesorul Victor Șerban.

Cea mai bună jucătoare a turneului a fost desemnată Cezara Maria Ioan de la “Al.I. Cuza”, componentă a echipei de volei de la LPS Brăila.

Aceasta competiție a fost cuprinsă în calendarul manifestărilor organizate cu prilejul aniversarii lunii olimpice (23 mai - 23 iunie).

Premiile au fost oferite de către COSR prin AOR filiala Brăila, iar festivitatea de premiere a fost oficiată de reprezentații Direcției de Sport, Mircea Cărbunaru, Corina Andronache și Florentina Negoiță, director advunct la școala “Al.I. Cuza”.

“Sunt mulțumită că am reușit să reluăm organizarea acestei competiții. Bucuria revenirii pe terenul de sport, dorința de întrecere, de colaborare și afirmare au condus la disputarea unor meciuri frumoase, de care recunosc că îmi era dor. Copiii care au asistat din tribună au scandat și s-au entuziasmat la fiecare reușită, la fiecare punct câștigat. Ne-am bucurat cu toții de un eveniment sportiv deosebit care a reușit să promoveze valorile olimpice: excelența, prietenia și respectul”, ne-a declarat profesoara Adriana Albușoiu, director AOR filiala Brăila.

Lotul echipei școlii “Al. I. Cuza”: Cezara Maria Ioan, Bianca Milea, Alexandra maria Toporău, Miruna Denisa Lovin, Laura Natalia Stoica, Teodora Camelia Niculițev, Georgiana Tiana Kirschner, Gabriela Marinela Culea, Cozmina Clim, Maria Sonia Vass, Lavinia Marinela Vasile.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro