Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Volei pentru echipele de gimnaziu, la Scoala "Alexandru Ioan Cuza"

La acest sfirsit de saptamina, la Scoala "Alexandru Ioan Cuza" se va derula etapa interjudeteana a campionatului de volei rezervat echipelor de gimnaziu, la care vor participa campioanele judetene din Braila, Tulcea, Constanta si Buzau.
Echipele campioane ale judetelor Galati si Vrancea au declarat forfait din lipsa de fonduri pentru deplasarea la Braila.
"Competitia va fi organizata de AS "Zimbrii", echipa reprezentind scoala la care se va derula turneul, si Directia pentru Sport a judetului.
Lupta pentru calificarea la turneul semifinal se va da intre judetele Braila si Tulcea.
"Vom avea o sarcina dificila desi evoluam pe teren propriu. Principala contracandidata este LPS Tulcea, dar speram ca va fi respectat regulamentul si nu vor fi folositi jucatori legitimati", declara profesorul Dragos Crita.
AS "Zimbrii" a facut o verificare utila inaintea acestui turneu prin participarea la Cupa de primavara, alaturi de alte trei echipe reprezentind tot atitea licee brailene. Desi a aliniat o echipa cu jucatori avind desigur virste mult mai mici, AS "Zimbrii", formatia pregatita de profesorul Dragos Crita, a terminat neinvinsa competitia, pierzind doar un singur set in fata echipei Colegiului "Gh. Munteanu Murgoci".
Echipa care a cistigat Cupa de primavara a avut urmatoarea componenta: Nicusor Neagu, Alin Popoaca, Laurentiu Untea, Alin Spulber, Mihut Nicolae, Iulian Chersunaru, George Ghinea, Marian Stefan, Catalin Alexandru, Stefan Coja.
Meciurile din cadrul etapei interjudetene se vor derula in trei etape. Astazi, de la ora 17.00, va avea loc prima, urmind ca simbata sa aiba loc celelalte doua, de la ora 10.00 si, respectiv, ora 15.00. La ora 16.30 este programata festivitatea de premiere.

Echipa Gr. Sc. Ind. "Panait Istrati" a cistigat etapa de zona de la Braila

La inceputul acestei luni, in sala Colegiului National "Gh. Munteanu Murgoci", s-a desfasurat etapa de zona la volei din cadrul Olimpiadei Sportului Scolar.
La competitie au participat cistigatoarele etapelor judetene din Braila, Vrancea, Buzau si Constanta.
Daca in urma cu putin timp echipa Gr. Sc. Ind. "Panait Istrati" cistiga majoritatea competitiilor de acest gen la fotbal, acum profesoara Roxana Dediu a reusit sa creeze o formatie competitiva la volei baieti si sa cistige etapa de zona, competitie organizata de Inspectoratul Scolar Judetean si Directia de Sport a judetului Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii