Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Voiculescu, mandatat sa discute cu Nastase, care e dorit in PC

Pe de alta parte, precizind ca PC nu duce o politica de racolari, purtatorul de cuvint al PC, Bogdan Ciuca, a declarat ca formatiunea pe care o reprezinta are o parere “foarte buna" despre Adrian Nastase si ca “l-ar dori" in partid.
De altfel, el a spus ca, in acest moment, este promovata o “politica a usilor deschise", liderii teritoriali si cei de la centru purtind negocieri cu cei care vor sa se inscrie in PC.
Lideri conservatori au avut, vineri, la prinz, o intilnire cu mai multi parlamentari social-democrati care, in perioada urmatoare, ar intentiona sa-si dea demisia din PSD pentru a se inscrie in PC.
Potrivit unor surse din PC, trei dintre liderii conservatori s-ar fi intilnit, la Hotel Intercontinental, cu un grup de social-democrati pentru a discuta despre plecarea acestora din partidul condus de Mircea Geoana.
In timpul discutiilor de vineri nu a fost luata nici o decizie. Cu toate acestea, reprezentanti ai PC sustin ca, in cursul saptaminii viitoare, un grup de 11 parlamentari PSD ar urma sa semneze adeziunile de inscriere in PC. Printre numele vehiculate s-au aflat Adrian Nastase si Rodica Stanoiu.
Adrian Nastase a calificat, vineri, intr-o declaratie acordata MEDIAFAX, drept "zvonuri" lansate de unii, informatiile privind trecerea sa la PC, precizind ca doreste sa activeze in zona politica, pe care o cunoaste, si ca, atunci cind va avea ceva de spus, o va face.
Vicepresedintele Partidului Conservator Nicolae Popa a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, ca, desi conservatorii si-l doresc in rindurile lor pe fostul presedinte PSD, Adrian Nastase, acesta trebuie sa-si rezolve mai intii problemele pe care le are cu justitia.
In replica, Nastase a declarat ca nu are probleme cu justitia, ci cu “Parchetul doamnei Macovei".
Presedintele executiv al PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a opinat, simbata, ca Adrian Nastase nu va demisiona din partid pentru a se inscrie in PC.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii