Mergi la conţinutul principal

Vocile Brăilei | “Pentru asemenea lucrări, eu dau nota 4!”

• ne-a scris o profesoară, actualmente pensionară, pentru rubrica “Vocile Brăilei”, nemulţumită pentru felul cum se prezintă şantierele deschise în cartierul Obor pentru amenajarea de parcări, trotuare şi alei

 

O profesoară din Brăila, în prezent pensionară, dă Primăriei nota 4 pentru felul cum s-a făcut amenajarea unei parcări din cartierul Obor. Locatară a unui bloc din zonă, aceasta nu este nemulţumită de asfaltarea propriu-zisă ci de faptul că muncitorii au plecat de pe şantier fără a pune la punct toate detaliile, astfel că lucrarea pare a fi una de mântuială, pe lângă faptul că durează la nesfârşit. Redăm, la rubrica “Vocile Brăilei”, sesizarea primită de la cititoarea noastră, aşa cum a fost formulată de aceasta:

“S-a amenajat parcarea, dar ce a rămas în urmă e de jale! Între blocurile S, D2, 24, Fabrica de Confecţii, veţi vedea şanţuri, gropi, moloz, dale pentru borduri... Trotuarul pe strada Albinei, între blocul D2 şi blocul 24, a fost stricat, s-au montat dale înalte, iar pietonii nu mai au pe unde să circule, trec pe carosabil. Parcarea este făcută până lângă blocul 24. În Obor mai sunt lucrări neterminate pe strada Micşunelelor, blocurile O8, O5, O6, Aleea Narciselor, blocurile L3, N5, S. Pe strada Oborului, între strada Albinei şi strada Anton Pann, s-au montat borduri înalte dar a rămas un şanţ lat şi adânc pe trotuar. Veniţi să vedeţi! Pentru asemenea lucrări, eu dau nota 4!”, punctează autoarea reclamaţiei.

Un reporter al cotidianului nostru a fost la faţa locului şi a făcut câteva fotografii, constatând că aspectele sesizate se confirmă, cu precizarea că lucrările respective încă nu au fost finalizate. Rămâne de văzut când vor reveni muncitorii de şantier şi cât timp vor mai fi nevoiţi locatarii să suporte acest disconfort...

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro