Mergi la conţinutul principal

Viziru - 560 de ani de la prima atestare istorică

* evenimentul s-a bucurat de prezența a numeroase oficialități, care au asistat la un program artistic

 

Pe 29 iunie, comuna Viziru a sărbătorit 560 de ani de la prima atestare istorică. Satul Viziru a fost înființat în anul 1462, iar ulterior i s-a alăturat, de-a lungul istoriei, și satul Lanurile, formând în prezent cea mai mare comună de pe raza județului Brăila. La festivitatea organizată cu această ocazie au fost prezenți  prefectul Iulian Timofei, președintele CJ Francisk - Iulian Chiriac,  vicepreședinții Ionel Epureanu și Ionuț Ciprian Dobre, senator Ion Rotaru, liderul PSD Brăila precum și deputații Florin Mircea, Nicu Niță și George - Adrian Palade.

„Mulțumesc locuitorilor din saturile Lanurile și Viziru pentru că au dat dovadă de responsabilitate. Mulțumesc invitaților: domnul prefect Iulian Timofei, domnul președinte al CJ Francisk - Iulian Chiriac, domnii vicepreședinți ai CJ Ionel Epureanu și Ionuț Ciprian Dobre, domnul senator Ion Rotaru, domnii deputați Florin Mircea, Nicu Niță și George - Adrian Palade, doamnei primar Teodora Puia, domnul primar Ion Ionescu, domnul viceprimar Romică Popa, domnilor consilieri județeni și municipali care și-au alocat din timpul dumnealor pentru a fi alături de noi, ceea ce reflectă faptul că apreciază comuna noastră. În același timp sunt convinsă de sprijinul dumnealor și în continuare în toate demersurile întreprinse de administrația comunei pentru realizarea obiectivelor propuse”, a declarat Ana - Cornelia Măcrineanu, primarul comunei Viziru. Sursa citată nu a uitat să mulțumească echipei alături de care conduce destinele vizirenilor: „Nu în ultimul rând doresc să le mulțumesc domnului viceprimar Florin Cărbunaru, consilierilor locali ai comunei Viziru și domnului Virgil Burcuș pentru sprijinul acordat în organizarea acestei activități și invitaților care susțin programul artistic din această zi pentru faptul că au ales să fie alături de noi”. În final, primarul Ana - Cornelia Măcrineanu a promis că se va ține de cuvânt în fața vizirenilor: „În calitate de primar voi face tot ceea ce este posibil ca alături de echipa mea să duc la îndeplinire tot ceea ce m-am angajat în fața dumneavoastră și pentru care m-ați ales”. Festivitățile s-au încheiat cu un foc de artificii.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro