Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vitrina literara

Helion reincarcat

Fanzinul "Helion", realizat de clubul timisorean cu acelasi nume a reaparut dupa o pauza de un deceniu. Un interviu cu Horia-Roman Patapievici este, fara indoiala, vedeta sumarului, insa de remarcat sint si textele semnate de Costel Babos, Lucian-Vasile Szabo, Györfi-Deák György, Laurentiu Nistorescu ori Cornel Robu. Foarte interesanta si initiativa publicatiei de se apleca asupra textelor scurte publicate in ultima perioada in revistele de gen. Fanzinul poate fi comandat la adresa de e-mail helion@arsfan.ro.

Pro-Scris nr. 1/2006

Primul numar al revistei electronice Pro-Scris a aparut pe site-ul http://proscris.port5.com/. Si de aceasta data, vedeta publicatiei este un interviu. Un interviu cu Adrian Banuta, fostul redactor sef al saptaminalului "Jurnalul SF" de la disparitia carora se implinesc 10 ani. In plus, articole semnate de Dan Popescu, Catalin Ionescu, Cristian Tamas si povestiri de Oana Stoica Mujea si Györfi-Deák György.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii