Mergi la conţinutul principal

Vitezomanii de luni. 38 de amenzi pentru nerespectarea regimului legal de viteză

• luni, 30 octombrie, polițiștii au intervenit  la 48 de evenimente și au aplicat 133 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 72.200 de lei, și au reținut 15 permise de conducere • polițiștii din zona Ianca au aplicat 55 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 29.785 de lei, conform O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar 38 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză

 

Zeci de șoferi au fost opriți de polițiști pentru control, în prima zi a săptămânii, în zona Ianca, Făurei șI municipiul Brăila. Aproape 40 de amenzi s-au aplicat pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

La data de  30 octombrie, polițiștii au continuat acțiunile pentru prevenirea faptelor antisociale și au intervenit  la 48 de evenimente.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 133 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 72.200 de lei. Ca măsură complementară, aceștia au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 15 permise de conducere și au ridicat 4 certificate de înmatriculare.

Luni, polițiști din cadrul Serviciului Rutier împreună cu polițiști din cadrul Poliției Orașului Ianca au desfășurat, în intervalul orar 15:00-21:00, o acțiune pe raza de competență pentru prevenirea accidentelor rutiere și reducerea riscului rutier prin conțtientizarea tuturor șoferilor a riscurilor la care se supun prin încălcarea normelor rutiere în vigoare. “În cadrul acțiunii au fost verificate mai multe vehicule, fiind testați cu aparatul etilotest 40 de șoferi. Polițiștii au aplicat 55 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 29.785 de lei, conform O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Dintre sancțiunile aplicate, 38 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, două pentru neportul centurii de siguranță, două pentru I.T.P expirat și 13 pentru alte abateri. Au fost reținute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce două permise de conducere”, au precizat polițiștii.

În dimineața zilei de luni, în intervalul orar 06:30-08:30, polițiști din cadrul Biroului Rutier au organizat și desfășurat pe raza municipiului Brăila o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, au verificat 21 de vehicule și au aplicat cinci sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.320 de lei.

Luni seară, 30 octombrie, în intervalul orar 22:00-01:30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila și Poliției Orașului Făurei au acționat pe raza de competență, în scopul prevenirii faptelor antisociale, au legitimat 52 de persoane și au fost controlate 42 de vehicule, 21 dintre șoferi fiind testați cu aparatul etilotest, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.770 de lei, conform prevederilor O.U.G. 195/2002 și au fost reținute 2 permise de conducere.          

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro