Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viorel Moldovan: "Nu mai exista cale de intoarcere spre Timisoara"

Atacantul Viorel Moldovan, care a fost prezent, luni, la cursurile Scolii de Antrenori din cadrul FRF, a declarat ca, in ceea ce-l priveste, "nu mai exista cale de intoarcere spre Poli Timisoara" si ca se va retrage in cazul in care nu va fi lasat sa plece in Capitala.
"Nu cred ca Timisoara este suparata pe mine, suporterii cred ca ma inteleg. Eu niciodata nu voi fi suparat pe Timisoara, am fost apreciat si respectat, dar asta este decizia mea, de a pleca de acolo. Daca nu ma lasa sa plec, n-o sa plec, o sa ma retrag. Am avut un schimb de replici cu Ion Craciunescu, dar cel care decide pina la urma este domnul Marian Iancu. Daca nici el nu intelege, atunci se pare ca va lua sfirsit cariera mea. Nu mai exista cale de intoarcere spre Timisoara", a spus Moldovan.
Atacantul legitimat la Poli Timisoara a afirmat ca trece printr-o situatie anormala. "Cind am venit la Timisoara am semnat un contract in prezenta lui Anton Dobos, care este si prietenul meu, a fost un acord verbal ca in cazul in care vreau sa plec se va gasi intelegere. Vad ca lucrurile s-au schimbat, este tipic pentru Romania. Sint foarte dezamagit, imi pare rau", a comentat Moldovan.
Viorel Moldovan a precizat ca nu era atit de "stupid si imbecil" sa se intilneasca intr-un loc public cu presedintele si antrenorul FC Rapid, Dinu Gheorghe, respectiv Razvan Lucescu, pentru a negocia un contract cu gruparea giulesteana. "Ne-am intilnit din intimplare, am fost la acel restaurant cu un prieten sa luam masa. Cei doi au intrat in restaurant, care era plin, s-au asezat la masa noastra, pentru ca toate celelalte erau ocupate si normal ca am discutat despre fotbal. Stiam ca vom fi pozati, glumeam spunind ca o sa aparem pe prima pagina in ziare. Daca vroiam sa negociem, gaseam un loc unde sa ne ascundem", a spus Moldovan.
Fostul international a adaugat ca in tipul liber se poate intilni cu cine vrea. "Nu-mi face domnul Craciunescu program, sa-mi spuna cu cine trebuie sa ma intilnesc. La fel de bine pot sa ma intilnesc miine cu Cosmin Olaroiu sa beau o cafea, se va interpreta ca voi pleca la Steaua, sau daca ma voi intilni cu Giovanni Becali se va spune ca ajung la Dinamo. Nu este adevarat. Nu stiu daca sint atitea cluburi care ma vor, nici cind eram tinar nu eram atit de curtat", a comentat Moldovan.
Viorel Moldovan a declarat ca nu mai are nimic de demonstrat in fotbal. "Am realizat multe, daca am jucat am facut-o din placere. Cind am venit in Romania am vrut sa demonstrez ca ma pot readapta la realitatile fotbalului de aici si cred ca am reusit in mare parte. Ca ma voi lasa sau nu, ramine de vazut, dar sint aproape de a-mi incheia cariera. Este foarte greu sa renunt, dar tot vine si momentul asta pina la urma. Asa cum stau lucrurile, cum sint si fortat, renunt, nici o problema. Numai eu stiu cum am gasit motivatia necesara in aceasta perioada petrecuta in tara", a spus Moldovan.
Jucatorul a afirmat ca nu regreta faptul ca s-a intors in fotbalul romanesc. "A fost o experienta placuta, am vrut sa-mi demonstrez mie ca pot face fata, pentru ca multi au avut dificultati in a se adapta. Este destul de greu, de multe ori si eu si familia sintem foarte deprimati de tot ce am gasit aici, dar asta-i viata", a comentat Moldovan.
Atacantul a subliniat ca nu se grabeste sa devina antrenor, deoarece are destul timp la dispozitie. "Vreau sa fiu bine pregatit, graba strica treaba de multe ori. Nu stau sub presiune, vreau sa stau alaturi de familie. Craciunul il voi petrece in Republica Dominicana, asta este o destinatie sigura", a spus Viorel Moldovan.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii