Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viorel Botea, președintele PMP Brăila pentru încă patru ani

* popularii brăileni s-au întâlnit, vineri după-amiază, în sala mică a Regal Events Ballroom, unde au participat la Conferința filialei județene * cu această ocazie, consilierul județean Viorel Botea a fost reales în funcția de președinte al organizației, pentru următorii patru ani * joi, consilierul municipal Daniela Rădulescu a fost aleasă președinte al municipalei PMP Brăila * tot vineri popularii și-au ales componența Biroului Politic

 

Aproape 200 de delegați ai PMP Brăila s-au întrunit, astăzi (vineri, 17 septembrie), pentru a lua parte la lucrările Conferinței Filialei Județene. Evenimentul a avut loc la Regal Events Ballroom (fostul Club Progresul). Cu această ocazie, consilierul județean Viorel Botea a fost reales în funcția de președinte. Au fost 183 de voturi valabil exprimate și tot atâtea ”pentru” ca Botea să conducă organizația județeană pentru următorii patru ani. Lucrările Conferinței s-au desfășurat în prezența lui Cristian Petrescu, vicepreședinte al PMP Central - Departamentul pentru dezvoltare regională și administrație publică.

O altă noutate este că, Daniela Rădulescu (consilier municipal), a fost aleasă președinte al organizației municipale a PMP cu o zi în urmă, pe 16 septembrie. În cadrul Conferinței Județene aceasta și-a prezentat moțiunea ”Șansa unui viitor durabil pentru municipiul Brăila într-o Românie respectată”. Au mai luat cuvântul fostul candidat al partidului la Alegerile Locale de anul trecut, pentru Senat, Doruleț Iorga, precum și consilierul municipal Coman Sarafolean. De asemenea, invitatul de la Centru.

La rândul său, Viorel Botea a prezentat raportul de activitate al organizației județene a PMP Brăila. Acesta a profitat de moment pentru a se lăuda cu rezultatele de la alegerile din anul trecut, făcând o comparație a scorurilor obținute de alte partide, dar și de populari în trecut. Botea nu a uitat să specifice faptul că la Brăila, PMP a obținut două fotolii de consilieri municipali și trei de consilieri județeni, dar și mandate de primari, viceprimari și consilieri locali în județ.

PMP-istul și-a prezentat la rândul său moțiunea ”Dezvoltarea durabilă a Județului Brăila în România respectată”.

”În primul rând vreau să vă mulțumesc tuturor fiindcă de nouă ani de zile sunteți alături de mine. Suntem alături unii de ceilalți. Chiar cu unii dintre dumneavoastră ne cunoaștem de vreo 15 – 20 de ani. Nu e așa, doamna primar, doamna Stăncescu? Și am mers alături. Așa cum am făcut în toți anii. Am ales valori, am ales oameni în partid care să meargă mai departe. După o anumită perioadă a venit și domnul primar Gîscă. Ca să dăm doar câteva exemple. Iar în ultimul timp au venit alături de noi doi oameni extrem de valoroși. Doamna președinte Rădulescu și domnul președinte Iorga. Pentru că noi așa ne spunem. De ce? Pentru că fiecare își spune părerea și la final tragem concluzia. PMP este un partid alături de oameni. Tot timpul noi am fost alături de oameni. Tot timpul noi am fost unii alături de ceilalți”, a declarat Botea.

 

Cum arată Biroul Politic al PMP Brăila

 

După cum a explicat Botea, în cadrul forului de conducere al PMP Brăila nu a fost uitat niciun membru cu rezultate deosebite. Astfel, printre pozițiile cele mai importante se numără consilierii locali și județeni, primarii, viceprimarii și consilierii locali din județ.

Astfel, Coman Sarafolean a fost ales secretar general, Ismail Duran – secretar general adjunct. De asemenea, pe cele 12 fotolii de vicepreședinți se află: Doruleț Iorga, Marian Radu, Alexandru Iancu, Tudorel Gîscă, Virginia Stăncescu, Iulian Eduard Brăila, Nicu Jarcu, Georgică Șerban, Ionel Stoican, Lucian Mircea Dudulea, Liviu Budur și Daniel Ciutacu.

Anamaria Fătu a fost aleasă trezorier.

Din comisia de cenzori fac parte: Anamaria Fătu, Nicoleta Adina Coman-Sobaru, Luminița Baltă.

Din Comisia de Arbitraj și Integritate: Elena Dascălu, Marioara Gurău, Valentin Petrescu, Rodica Florea, Dănuț Toma.

De asemenea, organizația are și 35 de secretari executivi: Marian Cojocaru, Gabriel Botea, Viorel Geană, Neculae Munteanu, Gina Moroianu, Elena Avarvarei, Cătălin Bogdan Andrei, Silviu Mardale, Ana Șerbu, Georgian Roșca, Șerban Recuciu, Ion Voinea, Mihai Turtoi, Ștefan Ciocan, Petruș Ladaru, Neculai Gurgui, Relu Burtea, Lucia Leca, Marian Nuțu, Gheorghe Ciuca, Sorin Lungu, Gheorghe Oancea, Gheorghe Gheorghiță, Gherghina Dobrotă, Nicolae Nedelcu, Mihai Purice, Alin Bobeanu, Ionel Tudorache, Vasilica Mocanu, Vasile Negru, Ionel Răcaru, Costel Stănescu, Emil Malaia, Maria Cornea și Paula Stan.

 

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii