Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Violatorul de copii din Cuza Voda a primit 7 ani de puscarie

Final in procesul ciobanului pedofil din Cuza Voda, comuna Stancuta: magistratii Tribunalului Braila l-au condamnat pe Ion Grigoras, in virsta de 19 ani - individ cu doar 3 clase primare, dar cu un mare apetit sexual pentru baietei -, la o pedeapsa rezultanta de 7 ani de inchisoare, pentru viol calificat. Ion a ademenit si a batjocorit doi minori - unul de 9, celalalt de 10 ani - precum si un oligofren gr. I fara discernamint, in virsta de 20 de ani, folosind, spun anchetatorii, mijloace de constringere si profitind de neputinta victimelor de a opune rezistenta. Nemerniciile s-au derulat in perioada august 2005 - martie 2006, pedofilul afirmind cu nonsalanta ca "s-a inspirat din mai multe filme si reviste porno".

Agresorul sexual i-a promis uneia dintre victime un carucior amarit, cu care sa se plimbe

Ancheta in cazul violatorului in serie din satul Cuza Voda n-ar fi inceput, poate, nici astazi, daca tatal uneia dintre victime, Stefan S., nu i-ar fi alertat pe politistii de la Stancuta. Acest lucru se intimpla in ziua de 20 martie 2006. In cursul aceleiasi zile, alte doua plingeri au fost inregistrate la Postul de Politie Stancuta, amindoua vizindu-l pe acelasi Ion Grigoras, ciobanul pedofil. Oamenii legii, stupefiati, au declansat atunci ample cercetari si au audiat zeci de martori, mai ales ca exista temerea ca ar mai fi si alte victime de-ale ciobanului.
Potrivit procurorului care a supravegheat ancheta penala, inca din luna august 2005, agresorul sexual l-a ademenit pe Dumitrel G., in virsta de 20 de ani - oligofren gr. I -, din aceeasi localitate si l-a dus pe cimp, obligindu-l sa intretina relatii sexuale anale. Mama tinarului batjocorit, Ioana, a aflat la un moment dat ce i se intimpla acestuia, dar "nu l-a luat in considerare pe motiv ca este bolnav psihic". Cumnata victimei, Lenuta, a declarat anchetatorilor acelasi lucru. Anchetatorii spun ca Ioana G. a sesizat, pina la urma, politia, insa dupa ce a auzit ca Ion ar fi violat "niste copii din sat". Pe parcursul derularii cercetarilor, inculpatul a recunoscut ca a facut sex anal cu tinarul oligofren, "promitindu-i acestuia ca-i va construi un carucior cu care sa se plimbe".

Tatal celei de-a treia victime si-a dat seama ca baiatul sau a patit ceva

Tot in august 2005, Ene G., in virsta de 10 ani, din Cuza Voda, a avut parte de aceeasi soarta. Ion pastea caprele unui consatean, si-l luase cu el si pe baietel. Intrucit nu se mai afla nimeni pe cimp, ciobanul l-a fortat pe copil sa faca sex anal, amenintindu-l, totodata, cu bataia. Dupa consumarea actului sexual, agresorul i-a spus victimei sa nu povesteasca nimanui ce s-a intimplat, "ca-l omoara".
Cea de-a treia victima, Costel S., are numai 9 ani. In ziua de 19 martie 2006, Ion Grigoras l-a ademenit pe copil pe islazul comunal si, dupa ce l-a amenintat cu bataia, l-a obligat si pe el sa faca sex anal. In seara aceleiasi zile, tatal copilului siluit a observat ca acesta "acuza dureri in momentul in care statea in sezut", si a anuntat politia. A doua zi, ciobanul pedofil a fost retinut si arestat preventiv.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii