Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viol cu tandrete, la Dudesti

Agresata sexual timp de circa trei ore. Este incercarea prin care a trecut o femeie de 58 de ani din localitatea braileana Dudesti, care a fost atacata, in miez de noapte, de un recidivist inrait, de-abia iesit din inchisoare. Constanta M., care locuieste singura, povesteste ca a fost trezita din somn de citeva batai in usa, insa nu a deschis, de frica. Musafirul nepoftit nu s-a lasat insa pagubas si a izbit de doua ori cu umarul in usa subreda, iar aceasta s-a deschis, femeia raminind fara aparare in fata barbatului de 35 de ani, cu pofte pacatoase. Ea a declarat politistilor ca in ciuda rugamintilor si a tipetelor sale, agresorul, care era Costica L., un consatean pe care il cunostea ca avind la activ citeva condamnari pentru viol, s-a aruncat asupra ei, a violat-o si a supus-o la perversiuni sexuale, timp de citeva ore. In plus, ea a declarat ca individul a lovit-o cu pumnii si a amenintat-o ca o omoara, daca sufla o vorba. Constanta M. a mai povestit oamenilor legii ca abia dimineata a reusit sa se smulga de linga barbat si a iesit, dezbracata, pe ulita, oprindu-se la o vecina unde a cerut ajutor, a primit citeva haine si a putut sa se duca la politie sa reclame agresiunea.
Femeia a povestit cu lux de amanunte prin ce a trecut si reporterilor Obiectiv, carora le-a explicat tot ce a fost pusa sa faca.

"Era in pielea goala, si mi-a spus ca a violat-o unul din sat"

In ciuda suferintei pe care spune ca i le-au pricinuit partidele de sex repetate ore in sir, femeia ne-a mai marturisit ca, si in timp ce era agresata, ea nu il lovea, mai mult, il mingiia cu miinile, "pentru ca-i era mila de el". In final, spre dimineata, de mila, de sila, dupa ce, ramasa in costumul Evei, l-a servit cu gogosi pe agresorul aflat in costumul lui Adam, a prins un moment de neatentie a acestuia, si a zbughit-o pe usa, in ulita. Potrivit Constantei M, individul a iesit si el, tot gol-pusca, in drum, insa n-a mai apucat sa o prinda, pentru ca ea deja intrase in curtea unei vecine, si striga dupa ajutor, asa ca acesta a revenit in casa unde-i ramasesera hainele, s-a imbracat si s-a dus acasa.
"Cind a venit la mine, era dupa ora 7.00, m-am si speriat. Era in pielea goala, si mi-a spus ca a violat-o unul din sat. Eu nu-l cunosc, am inteles ca este de aici, dar nu-i de pe ulita noastra. Cind am iesit in drum, nu l-am mai vazut, plecase deja. Ei i-am dat eu o rochie, un pulover pe ea, o pereche de papuci si a plecat la politie, sa faca reclamatie", ne-a declarat vecina respectiva.
"Asta-i poama rea, abia a iesit din inchisoare, e vai de capul lui. Mai mult dupa gratii a stat, decit in libertate. A mai facut inchisoare de multe ori, a mai violat femei. Chiar si pe sora-sa a violat-o. E un om periculos", ne-a spus un alt vecin.
Dincolo de trecutul intunecat al "armasarului" care i-a calcat pragul femeii, aceasta nu pare sa fie foarte afectata de ceea ce i s-a intimplat, motiv pentru care unii dintre sateni o iau peste picior, cind se intilnesc cu ea, pe ulita. "Am intrebat-o daca i-a placut, atitea ore, ca n-a mai vazut ea asa ceva, de cind este", ne-a spus un satean. "Cum de ce nu ti-am sarit in ajutor, cind ai strigat in ulita? Pai, mie ce-mi iesea, daca te ajutam? Daca ramineai cu mine, nu ti se mai intimpla asta, atitea ore!", i-a spus femeii fostul sot al acesteia, care locuieste si el in zona.
Politistii au luat insa foarte in serios cazul, si au demarat cercetarile, pentru stabilirea exacta a imprejurarilor in care s-a produs fapta
"Politistii l-au identificat pe autor si l-au prezentat in fata instantei, cu propunere de arestare preventiva. Judecatoria Faurei a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventiva pentru violare de domiciliu, viol si lipsire de libertate", ne-a declarat subinspector Jenel Sogor, purtator de cuvint al IPJ Braila.
Satenii spera ca individul sa ramina inchis cit mai mult timp, ca sa scape de o asemenea pacoste.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii