Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vinzator de ziare din Piata Saraca, judecat pentru delapidare

Vinzator - gestionar la SC "Symmetria" SRL Braila, Emil Garliceanu, in virsta de 24 de ani, a fost pus sub acuzatie si deferit instantei de judecata, pentru delapidarea sumei totale de 1.739,15 lei RON, precizeaza surse din cadrul Parchetului de pe linga Judecatorie.
Cercetarile au fost demarate dupa data de 24 noiembrie 2005, cind - cu prilejul unui inventar efectuat la firma sus-mentionata - lui Garliceanu i s-a descoperit un minus in gestiune de 17.391.500 lei ROL. Invinuitul vindea ziare in zona Piata Saraca. Timp de patru luni (august - noiembrie 2005), el a cheltuit in jur de 200.000 de lei zilnic, cumparindu-si tigari, mincare si suc, precum si articole de imbracaminte. Invinuitul a semnat, deja, un angajament de plata catre SC "Symmetria" SRL Braila, prin care recunoaste ca a sustras diverse sume de bani din gestiune. Instanta de fond a Judecatoriei urmeaza sa se pronunte.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii