Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vintul ingreuneaza circulatia trenurilor intre Braila si Faurei

Vintul puternic inregistrat in ultimele 48 de ore in zona de sud si sud est a tarii a ingreunat, printre altele, si traficul feroviar. Printr-un comunicat de presa, Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" SA a anuntat publicul calator ca, din cauza vintului foarte puternic, traficul feroviar pe tronsoanele Braila - Faurei si Faurei - Tandarei (firul I) se desfasoara cu restrictie de viteza de 70 km/h. Din acest motiv, in ultimele 48 de ore, trenurile care au circulat pe aceste rute au inregistrat intirzieri de 10-15 minute.
De asemenea, CFR a avertizat si ca din cauza ploilor abundente care au cuprins majoritatea judetelor tarii, anumite portiuni de cale ferata risca sa fie acoperite de ape, fapt care poate determina Inchiderea circulatiei feroviare, pina la retragerea apelor.
In aceste conditii, inainte de efectuarea calatoriei, pasagerii sint rugati sa solicite la statiile CFR informatii privind eventualele Intirzieri care pot aparea In transportul pe calea ferata.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii