Mergi la conţinutul principal

Vineri, zi plina de sedinte la Prefectura

Vineri, la ora 10.00, la Sala Mare a Prefecturii va avea loc sedinta Colegiului Prefectural. Pe ordinea de zi se afla urmatoarele puncte: * Bilantul activitatii Inspectoratului de Politie Judetean Braila pe perioada ianuarie - noiembrie 2008; * Raport privind evaluarea activitatii Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila in anul 2008; * Informare privind activitatea desfasurata de Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera Braila in perioada 01.01.2008-30.11.2008; * Informare privind activitatea desfasurata de Baza de Reparatii Nave Braila pe anul 2008; * Informare privind activitatea desfasurata de Oficiul de Mobilizare a Economiei si Pregatirea Teritoriului pentru Aparare Braila in perioada ianuarie - noiembrie 2008; * Proiecte de hotariri privind aprobarea "Programului de masuri pentru imbunatatirea activitatii Inspectoratului de Politie al Judetului Braila pe anul 2009" si "Planul de masuri pentru imbunatatirea activitatii Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila in anul 2009".
Tot vineri, dar la ora 11,00, la Sala Mare se va desfasura sedinta Comisiei de Dialog Social, avind pe ordinea de zi doua puncte: * Realizarea indicatorilor activitatii fiscale si bugetare in anul 2008, la nivelul judetului Braila; * Informare privind actiunile organizate de Inspectoratul Teritorial de Munca Braila, pentru depistarea agentilor economici care isi desfasoara activitatea folosind munca fara forme legale. La ora 11.30, in acelasi loc, este programata sedinta Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Virstnice, in cadrul careia vor fi prezentate actiunile ce vor fi organizate de autoritatile publice locale si asociatiile pensionarilor din judet, cu ocazia sarbatorilor de iarna.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro