Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vine iarna peste Braila

Atentionarile Administratiei Nationale de Meteorologie, referitoare la racirea accentuata a vremii, cu temperaturi de pina la minus 20 grade Celsius, in perioada 23-25 ianuarie, si cu vint puternic, ce va amplifica, in zona Baraganului, senzatia de frig, au determinat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Dunarea" Braila sa recomande cetatenilor luarea urgenta a unor masuri elementare, pentru evitarea unor nenorociri. Astfel, brailenii din municipiu si judet sint indemnati sa exploateze mijloacele de incalzire in conditii de siguranta si cu respectarea tuturor normelor de prevenire si stingere a incendiilor (evitarea supraalimentarii cu combustibil a sobelor, supravegherea permanenta a arderii, verificarea etanseitatii cosurilor si burlanelor de evacuare a fumului si gazelor, folosirea combustibililor adecvati fiecarui mijloc de incalzire). Se mai recomanda: evitati suprasolicitarea instalatiilor si aparatelor electrice si inlaturarea oricaror improvizatii de natura electrica; nu folositi aparatele de aragaz alimentate cu gaz metan ca sursa de incalzire; folositi pentru iluminat, in spatii cum ar fi podurile, pivnitele, grajdurile sau magaziile, doar lanterne, nu mijloace de iluminat cu flacara deschisa. Totodata, ISU "Dunarea" cere comitetelor locale pentru situatii de urgenta sa anunte cetatenii, institutiile si agentii economici din zona de competenta despre situatia prognozata si masurile ce trebuie intreprinse. De asemenea, autoritatile locale sint somate sa protejeze sursele de alimentare cu apa potabila si pe cele necesare pentru interventie in caz de incendiu.
"Despre producerea oricarui eveniment negativ aflat in competenta Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta veti informa imediat ISU Braila, la numerele de telefon 981,982, 611212, fax 619669, si Institutia Prefectului, la tel. 693957 si fax 693737", solicita ISU "Dunarea", printr-un comunicat de presa.
Din cite ne-a spus locotenentul Cristian Ion, ofiterul de relatii publice al ISU Braila, pina ieri seara s-a circulat relativ bine pe drumurile nationale si judetene brailene, neintilnindu-se probleme cauzate de polei sau inzapeziri.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii