Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Insuratei a pierdut cu 0-1 jocul amicalul cu Bujorul Tg. Bujor

Cu toate ca pornea ca principala favorita in disputa cu nou promovata Bujorul Tg. Bujor, formatia din Insuratei a primit un dus rece. Viitorul si-a creat destule ocazii de a marca, insa jucatorii ajunsi la finalizare s-au jucat cu nervii spectatorilor.
Vioreanu (min. 15) a fost cel care si-a incercat primul sansa insa mingea sutata de el, de la 8 metri, a trecut razant cu vinclul portii adverse.
Patru minute mai tirziu s-a stabilit soarta amicalului, Paraschiv a vrut sa-i paseze colegului sau din defensiva, Bogdan, insa a gresit si i-a trimis mingea unui adversar care nu a facut altceva decit sa o introduca in plasa.
Condusa cu 1-0, Viitorul a alergat dupa egalare insa pina la pauza nici Baicu si nici Bratosin din lovitura libera nu i-au dat emotii prea mari lui Stoica.
La fel ca si prima parte a partidei si cea de a doua s-a derulat in jumatatea de teren a echipei lui Puiu Antohi.
La doua minute de la reluare, Bratosin a patruns in suprafata de pedeapsa, a driblat trei adversari si de la sapte metri a sutat exact in bratele portarului. Doua minute mai tirziu Berceanu a reluat mingea cu capul, insa prea usor pentru a-i crea probleme lui Stoica si ocaziile au curs in continuare. Dobre (min. 55) s-a grabit si a sutat pe linga poarta, iar Anghelina (min. 63) a incheiat o cursa personala cu un sut desul de bine plasat portarul advers era batut insa a avut o mare sansa deoarece a fost salvat de bara. Dupa o pasa buna de la Bratosin si Oprea l-a luat la tinta pe Stoica in minutul 78. Meciul s-a incheiat cu alte doua ratari ale gazdelor. Musat a sutat din lovitura libera, mingea a lovit zidul si a trecut pe linga tinta, iar in minutul 85 Vicol a trimis un trasor razant cu transversala.
Si astfel, un meci dominat de la un capat la celalalt de gazde s-a incheiat cu victoria echipei Bujorul Tg. Bujor care nu a facut altvceva decit sa se apere si sa profite de singura gafa a apararii echipei Viitorul pentru a-si trece in cont un succes.

Viitorul: Ilasc - Paraschiv, Bogdan, Musat - Matei, Baicu, Vioreanu, Preda, Bratosin - Dobre, Berceanu.
In repriza a doua au mai evoluat Constandache, Anghelina, Balta, Cheles, Vicol, Mirescu si Oprea.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii