Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Insuratei a inscris 12 goluri, tot atitea cite s-au marcat in celelalte cinci partide ale rundei

In etapa a 15-a, scorul etapei a fost stabilit la Insuratei, in disputa dintre Viitorul si Comagrim Dudesti. Opt dintre jucatorii liderei si-au trecut numele pe lista marcatorilor. Dobre a deschis scorul in minutul 10 si, pina la pauza, pentru Viitorul au mai inscris Bratosin (min. 20), Vioreanu (min. 27), Paraschiv (min. 31, 41), Lazar (min. 35).
In partea secunda gazdele au inscris tot de sase ori. Fostul jucator al Daciei si al Petrolului Ianca, Bratosin, a marcat la trei minute de la reluare, iar celelalte reusite ale liderei au apartinut lui Viorel Tanase (min, 56), Boro (min. 60), Cheles (min. 65), Paraschiv (min. 70), care astfel a realizat hat trick-ul, Baicu (min. 84).
Viitorul Insuratei a obtinut astfel un succes in urma caruia si-a imbunatatit golaverajul, succes la care au contribuit in mod decisiv fostii jucatori ai Daciei, Ionel Vioreanu, Viorel Tanase si Ricardo Boro.
In aceasta runda si Eldomir Viziru a obtinut un succes destul de confortabil, 3-0, in deplasarea de la Traian. Golurile oaspetilor au fost inscrise de Mocanu si Necoara in prima repriza si de Apostol in partea a doua a meciului.
Cel mai echilibrat meci a fost cel de la Ciresu. Formatia gazda a deschis scorul in minutul 21, prin Ion, dar pina la pauza CSO Ianca a reusit sa restabileasca egalitatea in urma golului marcat de Graur. In partea a doua a meciului oaspetii au jucat mult mai prudent, au reusit sa fructifice un contraatac in minutul 50, prin Grozea, si au obtinut astfel toate punctele, un succes care, coroborat cu infringerea echipei FC Urleasca, a facut ca formatia din Ianca sa urce pe locul al treilea in clasament.
Dupa 15 etape conduce Viitorul Insuratei, cu 40 de puncte, urmat de Eldomir Viziru, 37 de puncte si CSO Ianca, 31 de puncte.

Rezultatele inregistrate in etapa a 15-a a Diviziei D
Avintul Ciresu - CSO Ianca 1-2
Victoria Traian - Eldomir Viziru 0-3
Viitorul Ianca - Victoria Dedulesti 2-0
Vointa Gaiseanca - FC Urleasca 1-0
Victoria Cazasu - Vointa Visani 0-3
Viitorul Insuratei - Comagrim Dudesti 12-0

Interes mare pentru fotbal, la Rimnicelu

Una dintre cele mai interesante partide ale seriei I din Campionatul judetean s-a desfasurat la Rimnicelu, intre Spicul, formatie aflata pe locul al saselea si Vointa Sutesti, ocupanta locului al treilea.
Partida a fost echilibrata in primul sfert de ora, dupa care gazdele au trecut la conducerea jocului si au reusit sa marcheze cite trei goluri pe repriza.
Cel mai bun jucator de pe teren a fost Ionut Morogan, autor a patru goluri. Celelalte reusite ale gazdelor au apartinut lui Marian Sterescu si Catalin Sterescu.
La partida au asistat peste 150 de spectatori, veniti sa sustina echipa favorita care prin acest succes a urcat pe locul al cincilea in clasament, in timp ce Vointa Sutesti, gratie celorlalte rezultate inregistrate, a reusit sa-si pastreze locul al treilea.

Rezultatele inregistrate in Campionatul judetean de fotbal:
Seria I
Soimii Unirea - Amicii Chiscani 2-1
Rompas Vadeni - Dunarea Tichilesti 3-1
Spicul Rimnicelu - Vointa Sutesti 6-0
Pandurii Tudor Vladimirescu - Dacia Bertesti 5-0
Recolta Tufesti - Stanriz Stancuta 5-0
Infratirea Gemenele - Romgal Romanu 0-1
Seria a II-a
Steaua Satuc - Steaua Perisoru 2-3
Spicul Zavoaia - AS Jirlau 2-1
Petrolul Ulmu - AS Bordei Verde 7-4
Pescarusul Drogu - Recolta Ciocile 0-3
Vointa Plopu - Vointa Baraganu 5-1
Vointa Faurei Sat - Viitorul Galbenu 3-0
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii