Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Insuratei - Callatis Mangalia, unul dintre meciurile tari ale penultimei etape a turului

Formatia din Insuratei primeste astazi vizita unei colege de clasament, Callatis Mangalia, ambele formatii avind inaintea partidei directe acelasi numar de puncte, 13 si acelasi pasiv la adevar, -8. Callatis ocupa locul al 13-lea deoarece are un gol mai mult marcat decit adversara sa.
In sezonul trecut Viitorul Insuratei a cistigat cu 3-0 in tur la Mangalia, dar a pierdut, 0-1, pe teren propriu in retur.
Inaintea partidei directe ambele combatante au moralul bun, dobrogenii s-au impus in etapa trecuta cu 5-1 pe teren propriu in fata "lanternei" Abatorul Slobozia, golurile invingatorilor fiind marcate de Bardu (min. 1, 85, 90), Zgubea (min. 25) si Enis Cogali (min. 80), iar Viitorul a obtinut o remiza importanta, 1-1 la CS Ovidiu.
Formatia din Insuratei are lotul complet si spera sa bifeze un nou rezultat bun care sa ii permita sa urce cel putin un loc in clasament.
Partida dintre Viitorul si Callatis va fi condusa de o brigada de arbitri din Bucuresti formata din Adrian Paraschiv - Iulian Herciu si Constantin Petre, iar observator FRF a fost desemnat Gheorghe Andrei din Ploiesti.

CF Braila se deplaseaza pentru a patra oara in acest tur de campionat la Bacau, adversara sa fiind de aceasta data satelitul FCM-ului. Brailenii au pierdut la scor toate cele trei confruntari sustinute pina acum la Bacau, au primit in total 12 goluri si au marcat doar 4.
FCM II Bacau a cistigat fara probleme disputa de la Iasi, cu ultima clasata, NGM Leonard Pascani, golurile FCM-ului fiind marcate de Vrinceanu (min. 5) si Braescu, din penalty, in minutul 70, in timp ce brailenii au obtinut victoria la masa verde deoarece Raraul Cimpulung Moldovenesc nu s-a prezentat la meci.
De data aceasta elevii lui Darie si Cotiga spera sa sparga gheata si sa obtina cel putin o remiza.
"Faptul ca nu am jucat vineri poate fi un atu pentru noi, jucatorii sint odihniti si vom aborda de pe alte pozitii meciul cu satelitul FCM-ului. Nu avem probleme de lot si speram ca macar la a patra descindere la Bacau sa plecam neinvinsi" a declarat Vasile Darie.
Partida dintre FCM II Bacau si CF Braila va fi condusa la centru de Ionut Nacu din Roman, ajutat la cele doua linii de arbitrii asistenti Sorin Urzica si Ovidiu Galeata, ambii din Piatra Neamt.

Programul meciurilor din primele doua serii:
Seria I
Cetatea Suceava - Cetatea Tg. Neamt
FC Birlad - Juventus Falticeni
Otelul II Galati - Willy Bacau
Raraul Cimpulung Moldovenesc - Aerostar Bacau
Politehnica II Iasi - Ceahlaul II Piatra Neamt
FCM II Bacau - CF Braila
Bujorii Tg. Bujor - Leonard Pascani
Pambac Bacau - Politehnica Galati
Laminorul Roman - CFR Pascani

Seria a II-a
CS Navodari - Onix Rm. Sarat
CSO Ianca - Dunarea Calarasi
Rocar Bucuresti - Farul II Constanta
Viitorul Insuratei - Callatis Mangalia
Abatorul Slobozia - Steaua II Bucuresti
Portul Constanta - CS Ovidiu
Aversa Bucuresti - Unirea Slobozia
CSM Medgidia - Juventus Bucuresti
CSM Rm. Sarat - FC Snagov
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii