Mergi la conţinutul principal

VIDEO Un bărbat a mers la Poliţie şi a cerut să fie arestat

* zilele trecute, un bărbat de 53 de ani s-a prezentat la sediul Poliţiei Municipiului Brăila cu o mare dorinţă: “vreau să fiu arestat, în locul altuia” * bărbatul a spus că s-a săturat de viaţa asta şi că nu vrea să ajungă să îşi bată soţia sau să facă vreo altă faptă * s-a gândit că e mai bine la arest

 

 

Poliţiştii brăileni s-au confruntat, zilele trecute, cu o situaţie ieşită din comun. Un bărbat a mers la Poliţia Municipiului şi a cerut să fie arestat. A spus clar că nu a comis vreo faptă rea, însă vrea la arest, asta pentru că s-a săturat de viaţa asta.

Filmarea în care bărbatul îşi exprimă dorinţa a fost postată pe facebook. Se pare că un poliţist a intrat în discuţie cu el şi l-a întrebat de ce vrea să fie arestat, ba chiar i-a dat vestea proastă că nu îl poate trimite la arest, dacă e nevinovat.

Bărbatul a fost cam dezamăgit, după cum reiese din filmarea postată pe site-ul de socializare.

 

Întrebări şi răspunsuri, în faţa sediului Poliţiei:

poliţist : Cum aşa degeaba să fii arestat? Fără să faci nimic?

bărbat: Sunt muncitor, lucrez...

poliţist: Dar unde ai mai auzit tu aşa ceva? Ce la noi aici este hotel, ce arestăm aşa oameni nevinovaţi?

bărbat: Decât să îmi bat soţia, sau să fac alte lucruri?

poliţist: Deci tu esti pregătit să faci vreo faptă, să înţeleg?

bărbat : Nu fac eu fapte, şeful, până la 53 de ani nu am făcut nimic. Da ,eu vreau să fiu arestat.

poliţist : Dar tu ai făcut vreo faptă penală ceva? Păi, de ce să te arestăm?

bărbat : Vreau eu să fiu arestat în locul altuia.

poliţist: De ce? Care Este motivul?

bărbat: M-am săturat de viaţa asta, şefu', şi vreau să fiu arestat. Se poate? Îmi faceti o faptă, ceva?

poliţist: Ţii neapărat să fii arestat tu?

bărbat: Corect! Vreau, vreau!

 

Contactaţi pentru a afla mai multe despre acest caz, reprezentanţii IPJ Brăila, au transmis doar că se vor face verificări şi că poliţistul care a filmat întreaga scenă şi a postat filmuleţul pe pagina de socializare va fi tras la răspundere. “Comanda IPJ Brăila a dispus efectuarea de verificări pentru a se stabili dacă vreun poliţist şi-a încălcat atribuţiile de serviciu cu ocazia filmării şi publicării imaginilor cu cetăţeanul în cauză”, a declarat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al IPJ Brăila. Acum rămâne de văzut dacă acestui bărbat i s-a recomandat un control psihiatric sau a plecat pur şi simplu de unde a venit. Cert este că nu a fost sancţionat în niciun fel pentru insistenţele de a fi încătuşat în faţa Poliţiei Municipale din Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro