Mergi la conţinutul principal

VIDEO: “Împreună pentru Cristi”. Donaţii de aproape 3.000 euro în urma spectacolului caritabil

• politicieni, elevi, profesori şi părinţi au fost alături de noi la evenimentul caritabil “Împreună pentru Cristi”, organizat pe 15 decembrie la Maddison Pub • în urma concertului s-au strâns 8.876 lei, iar alţi 4.500 lei au fost donaţi direct în conturile deschise pentru Cristi de Asociaţia Cooltura din Brăila • cel mai aşteptat moment al serii a fost concertul susţinut de Celia, Karym şi Cosy • a fost o seară a bucuriei şi speranţei, o seară în care sute de oameni am fost “Împreună pentru Cristi!”

 

Concertul caritabil “Împreună pentru Cristi”, organizat pe 15 decembrie, la Maddison Pub, a adunat într-o singură seară sute de oameni în sprijinul lui Cristi şi aproape 3.000 euro pentru cauza sa. A fost o sărbătoare a speranţei, o seară în care magia solidarităţii s-a simţit mai mult ca niciodată. Iar asta pentru că, pe lângă energia şi gândurile bune transmise de spectatori şi artişti, în urma evenimentului s-au strâns 8.876 lei, iar alţi 4.500 lei au fost donaţi direct în conturile deschise pentru Cristi, din partea Asociaţiei “Cooltura”.

Spectacolul caritabil a început în jurul orei 20.00, cu interpretarea lui Mădălin Badiu, elev în clasa a X-a la Liceul de Arte, care a compus o piesă special pentru Cristi, melodie care i-a făcut pe toţi cei prezenţi să rezoneze cu povestea lui Cristi. Au urcat apoi pe scenă alţi elevi talentaţi din Brăila, interpretând melodii din muzica uşoară şi populară, iar dansatorii de la Lil Motion, coordonaţi de coregrafa Liliana Stan, au “rupt” scena cu mişcările lor de dans.

Seara a fost una plină de surprize. În urma unei tombole, Lucian Crestez Photography a oferit trei şedinţe foto profesionale, şedinţe ce au fost câştigate prin tragere la sorţi.

Pe lângă momentele de muzică şi dans, licitaţia cu tablouri, fotografii şi alte obiecte dăruite cu drag de artişti consacraţi şi elevi talentaţi a fost un succes, iar Celia, Karym şi Cosy au oferit un spectacol de excepţie.

A fost o seară a speranţei, o seară în care sute de oameni am fost “Împreună pentru Cristi!”

 

Consilierii locali au licitat pentru Cristi

Consilierii municipali şi judeţeni, în frunte cu primarul Marian Dragomir şi preşedintele CJ Francisk Chiriac, au răspuns invitaţiei noastre de a fi alături de Cristi şi au participat la eveniment. Imediat ce s-a dat startul la licitaţie, în care s-au pus în vânzare tablouri, fotografii şi diverse obiecte dăruite cu drag de artişti plastici şi elevi talentaţi din Brăila, aleşii locali şi-au ales lucrarea dorită, oferind sume de bani în locul acestora. În urma vânzării obiectelor scoase la licitaţie s-a adunat suma de 5.850 lei.

Trebuie precizat că dintre consilierii municipali, au fost prezenţi la eveniment  

viceprimarii Doiniţa Ciocan (PSD) şi Alexandru Jantea (PSD), Cornelia Neacşu (PSD), Eduard Herera (PSD), Florin Dumitru (PSD), Petru Gojan (PSD), Valentin Pătârlăgeanu (PSD),  Daniela Rădulescu (ALDE), Bogdan Botea (PND) şi Lucian Căprariu (independent). Din partea Consiliului Judeţean Brăila ni s-au alăturat vicepreşedinţii Ionel Epureanu (PSD) şi Cătălin Murea (ALDE), George Turiac (ALDE) şi Marian Căpăţînă (independent).

Deşi nu au putut fi prezenţi fizic, consilierii municipali Adrian Goanţă (PSD), Sorin Boşneag (PSD) şi Sorin Ioniţă (PNL), precum şi deputatul PSD Emilia Meiroşu şi deputatul PNL Antoneta Ioniţă ne-au transmis donaţii pentru adolescent.

De asemenea, angajaţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Brăila au transmis gânduri bune şi urări de sănătate pentru Cristi şi au făcut o donaţie comună în valoare de 700 lei.

Le mulţumim tuturor pentru implicare!

 

Celia, Karym şi Cosy, show de excepţie pentru Cristi

Cele mai aşteptate momente ale serii au fost recitalurile susţinute de artiştii Celia, Karym şi Cosy, care au cântat cu drag pentru Cristi. Primul care a urcat pe scenă a fost Karym. Prin piesele sale ritmate, cântăreţul de origine brăileană i-a ţinut în “mişcare” pe spectatori. Al doilea artist care a urcat pe scenă a fost Cosy, acesta făcându-i pe cei prezenţi să cânte şi să danseze pe ritmuri de hip-hop/rap.

Celia a încheiat seara cu un show de zile mari. Însoţită de dansatorii ei, artista a interpretat melodii care i-au adus succesul pe plan naţional şi internaţional, precum “Şoapte”, “Trag aer în piept”, sau “Is it love”. Mai mult, impresionată de povestea lui Cristi, după încheierea concertului cântăreaţa a făcut şi o donaţie pentru adolescent.

Deşi nu a putut fi prezent fizic la eveniment, fiind în Germania, Cristi a fost alături cu gândul şi cu inima de toţi cei implicaţi în acest eveniment şi le-a transmis gândurile de mulţumire printr-o scrisoare ce a fost citită în cadrul concertului.

La scurt timp, tatăl lui Cristi, Nicolae Filip, a dorit să le mulţumească tuturor celor care s-au implicat în acest frumos eveniment şi le-a transmis un mesaj pe Facebook.

“Toata această forţă care a venit aseară de la concert am simţit-o până în adâncul sufletului. Toti sunteţi suflete bune! Cuvintele de mulţumire sunt prea puţine! Obosiţi şi epuizaţi ne-am gândit la voi, la efortul tuturor. Sincer, nu mai ştiu să mă bucur, dar simt ceva în suflet care îmi face bine, pentru că vă am pe voi aproape. Simt ceva care mă face mândru că sunt brăilean! Aţi înţeles de la început mesajul nostru disperat de a-l salva pe Cristi şi toată această acţiune îi va da putere, încredere şi speranţă. În doi ani nu m-aţi lăsat nicio clipă. Vă mulţumesc din suflet tuturor”, a scris Nicolae Filip pe reţeaua de socializare.

 

Mulţumiri

A fost o seară a bucuriei şi a speranţei! A bucuriei de a fi împreună, pentru a da speranţă unui adolescent. A fost o seară frumoasă, care a adus în acelaşi loc copii, profesori, părinţi, politicieni, artişti şi jurnalişti. Multumim tuturor pentru efort şi prezenţă, pentru sumele donate, dar şi pentru gândurile bune şi energia pozitivă pe care le-aţi transmis. În numele lui Cristi, vă mulţumim! Mulţumim celor care au fost alături de noi vineri seara, dar şi tuturor celor care, de la demararea acestei campanii aţi oferit, picătură cu picătură, viaţă pentru Cristian!
Dorim să le mulţumim, în mod deosebit celor cinci copii frumoşi, care au făcut posibilă această adevărată aventură: Delia, Milena, Elena, Cosmin şi Alin, dar şi celor care, necondiţionat, ne-au pus la dispoziţie locaţia şi au suportat toate cheltuielile necesare desfăşurării evenimentului. Doamnă Mădălina Florentina Roşu şi domnule Nicu Roşu, vă mulţumim! Dumneavoastră şi personalului pub-ului care ne-a stat la dispoziţie. Tot în mod deosebit le mulţumim directorilor şi profesorilor Liceului Pedagogic “P. D. Perpessicius”, pentru tot sprijinul pe care ni l-au acordat în derularea acestei extraordinare campanii.
Mulţumim tuturor artiştilor pentru obiectele dăruite şi mulţumim, de asemenea, tuturor celor care au dat dovadă de generozitate şi le-au cumpărat.
Multumim Lucian Crestez pentru premiile oferite la tombolă şi pentru albumul foto al evenimentului, Poem Caffe pentru candy bar şi sprijin financiar în organizarea evenimentului, firmei Crivalex pentru happy fursec şi companiei Jidvei pentru şampanie. Mulţumim BGS pentru ordine şi disciplină şi Teo sound pentru decibeli. De asemenea, mulţumim sponsorului Salon Estetica şi partenerilor media: Squad, Plotter Design, heynews.ro şi Haka Print.  

Mulţumim tuturor copiilor care au urcat pe scenă, interpreţi de muzică uşoară şi populară, dansatori sau sportivi, care ne-au încântat cu talentul lor. Mulţumim Cosy, Karim şi Celia, pentru show-urile de excepţie!

Împreună am arătat că suntem alături de Cristi!

 

Şcoala Salcia Tudor, alături de Cristi

Unităţile de învăţământ din Brăila continuă să se mobilizeze pentru Cristi. Cea mai recentă campanie organizată în acest scop a fost derulată de elevii şi profesorii de la Şcoala Salcia Tudor, care au făcut o colectă şi i-au dăruit adolescentului suma de 510 lei. Le suntem recunoscători şi le mulţumim tuturor! Donaţiile au continuat să sosească şi la redacţie. În ultimele zile, doi brăileni cu suflet mare au venit să îl ajute pe Cristi, donând 50 lei, respectiv 100 lei.

Mulţumim tuturor pentru gestul generos şi sperăm ca exemplul lor să fie urmat de cât mai mulţi oameni.

Cristi nu e singur! Împreună vom reuşi!

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro