Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorie la scor de forfait pentru echipa lui Dan Asandei in ultimul amical

CS Viitorul s-a deplasat marti la Slobozia pentru a sustine o ultima verificare inaintea primei etape a returului, prilej pentru Dan Asandei de a testa toti jucatorii din lot si de a schita un prim unsprezece pentru intilnirea de vineri de la Bucuresti.
Formatia din Insuratei si-a creat destule ocazii in prima parte a partidei insa a inscris doar o singura data in poarta Abatorului prin Bratosin care a transformat o lovitura de la 11 metri obtinuta de noua achizitie Cristian Anghelina. Cu un sut plasat de la marginea careului de 16 metri, Baicu a modificat din nou tabela in minutul 65, 0-2, iar juniorul Florin Paduraru a stabilit scorul final, 0-3 cu citeva minute inainte de incheierea partidei.
"A fost un meci util, in care principalul obiectiv a fost acela de a testa tot lotul in conditii de deplasare, deoarece in etapa inaugurala a returului vom evolua la Bucuresti. Avem mai multe solutii pentru primul unsprezece si cred ca vom face o figura frumoasa in sezonul de primavara" a precizat la finalul meciului Dan Asandei.

CS Viitorul s-a intarit cu sapte jucatori

In timp ce echipa evolua in ultima partida de verificare, presedintele clubului, Paul Alexandru, s-a deplasat la FRF pentru a oficializa transferurile a sapte jucatori. De marti, lotul echipei din Insuratei ii are in componenta pe portarii Costel Craiescu, fost titular la Divizia A la fotbal in sala, Lucian Tofan, care a activat in Liga a IV-a galateana si jucatorii de cimp, Mihaita Stoian, Cristian Anghelina, Gelu Musat, Florin Paduraru si Bartos.
"Am reusit citeva achizitii si acest lucru ne face sa speram ca vom avea mai multe solutii pentru fiecare post in retur. Anghelina si Musat au avut prestatii bune in partidele de verificare si cred ca nici Mihaita Stoian nu si-a spus ultimul cuvint in fotbal. El este un atacant care a dat numeroase goluri pentru Callatis, Dacia Unirea sau Politehnica Galati. Acum trebuie sa asteptam pentru a vedea daca noile achizitii se acomodeaza sau nu cu stilul nostru de joc" a declarat Paul Alexandru, presedintele CS Viitorul.
Sursa citata a mai precizat faptul ca in prima etapa a returului CS Viitorul va avea o sarcina extrem de dificila la Politehnica Timisoara, formatie avida de puncte, care, tot marti, a inregimentat in lot nu mai putin de 15 jucatori.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii