Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victorie importanta a handbalului brailean

Daca fotbalul nu a "iesit la rampa" in acest week end, handbalul "a salvat onoarea" sportului brailean. HC Dunarea a reusit o victorie surprinzatoare la CSM Cetate Deva, formatie care inca mai pastra sanse de a prinde un loc de cupa europeana.
Timp de trei saptamini antrenoarea Alexandrina Soare a incercat mai multe solutii pentru inlocuirea uneia dintre titulare, Irina Tomuleanu, care a suferit o interventie chirurgicala la bratul de aruncare, si pina la urma a gasit-o pe cea mai eficace.
Conduse in startul partidei de la Deva cu 7-5, brailencele au revenit si au plecat la cabine cu un avantaj de trei goluri.
Portarul Goldic a facut in continuare o partida foarte buna, Moise si Patru au fost de neoprit, iar inlocuitoarea lui Tomuleanu, Irina Moroianu, a avut o prestatie aproape de asteptarile antrenoarei si HC Dunarea s-a impus cu 27 -24, rezultat care o mentine pe locul al patrulea in clasament.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii