Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victoria Cazasu este singura formatie care si-a valorificat avantajul terenului propriu

Simbata trecuta in Liga a IV-a la fotbal s-a inregistrat o singura victorie a gazdelor beneficiara fiind ocupanta locului secund Victoria Traian care a intrecut-o chiar la scor, 3-1 pe fosta divizionara C CS Faurei. Elevii lui Emil Cataros au avut si de data aceasta o evolutie foarte buna inca din startul meciului insa nu au fructificat nici o ocazie in primele 45 de minute, spre deosebire de oaspeti care au marcat prin Alexandru Margarit (min. 37) la singura lor faza periculoasa din careul Victoriei Traian. La reluare gazdele s-au masat in jumatatea adversa, iar Dorian Nistor s-a dovedit foarte inspirat reusind doua goluri spectaculoase in minutele 57 si 76. In ultimul minut, Zeca a fructificat o actiune colectiva a gazdelor stabilind totodata si scorul final al intilnirii.
Derby-ul de la Ianca dintre CSO si Eldomir Viziru a fost cistigat la limita de oaspeti unicul gol al meciului fiind inscris de Cristian Anghelina cu patru minute inainte de finalul intilnirii.
Tot cu 1-0 si tot in finalul meciului s-a impus FC Urleasca la Gaiseanca. Partida a fost extrem de echilibrata si parea ca se indreapta catre un rezultat de egalitate, unul echitabil dupa cum au decurs ostilitatile in teren timp de 90 de minute. Singurul jucator care nu a fost de acord cu acest verdict a fost Valentin Tureac. Atacantul oaspetilor a marcat in ultimul minut de joc si a trecut astfel in contul formatiei FC Urleasca inca trei puncte.
Dupa noua etape in clasament conduce Eldomir cu 24 de puncte insa formatia din Viziru are noua partide disputate. Cu 22 de puncte, dar un joc mai putin, Victoria Traian ocupa locul al doilea, iar FC Urleasca se afla pe ultima treapta a podiumului cu 18 puncte.

Rezultatele inregistrate in etapa a 9-a:
Comagrim Dudesti - Viitorul Ianca 1-5
Victoria Cazasu - SC Adevarat 0-0
CSO Ianca - Eldomir Viziru 0-1
Vointa Visani - Victoria Dedulesti 1-3
Vointa Gaiseanca - FC Urleasca 0-1
Victoria Traian - CS Faurei 3-1
Avintul Ciresu a stat.

Rezultatele inregistrate in etapa a 7-a a Campionatului Judetean de Fotbal:
Seria I
Unirea Tricolorul Scortaru Vechi - Steaua Braila 1-3
Romgal Romanu - Pandurii Tudor Vladimirescu 4-1
Unirea Maxineni - Dunarea Tichilesti 0-1
Dacia Bertesti - Amicii Boys Chiscani1-2
Rompas Vadeni - Soimii Unirea 3-0 neprezentare
Stanriz Stancuta - Infratirea Gemenele 3-1
Recolta Tufesti - Spicul Rimnicelu 6-1
Pe primele doua locuri se afla in ordine Rompas Vadeni si Dunarea Tichilesti ambele cu 18, despartite de golaveraj, iar pozitia a treia este ocupata de Recolta Tufesti cu 16 puncte.

Seria a II-a
Unirea Gradistea - Vointa Baraganu 3-0 neprezentare
Vointa Faurei Sat - Steaua Satuc 3-0 neprezentare
AS Jirlau - Viitorul Galbenu 2-3
Recolta Ciocile - Petrolul Ulmu 2-3
AS Bordei Verde - Spicul Zavoaia 4-1
Steaua Perisoru - Vointa Sutesti 5-2
Vointa Plopu - Tractorul Viziru 3-0
Prima pozitie este ocupata in continuare de Viitorul Galbenu cu maximum de puncte, 21 urmata de Vointa Faurei Sat si Steaua Perisoru cu 18 si respectiv 15 puncte.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii