Skip to main content

Viceprimarul Vasioiu denunta tranzactii suspecte cu terenuri, in zona Braila- Galati

Viceprimarul municipiului, Daniela Vasioiu, se arata ingrijorata de modul in care unii alesi locali se inghesuie sa cumpere terenuri in zona dintre Braila si Galati, in apropierea soselei-dig dintre cele doua orase. Chiar daca Vasioiu nu a formulat o acuzatie concreta privind eventuale ilegalitati facute de doi astfel de alesi, consilieri municipali, ea considera ca identitatea cumparatorilor da de gindit si spune ca acestia intentioneaza sa faca, pe viitor, speculatii cu terenurile respective, stiind ca se preconizeaza realizarea unei zone de dezvoltare intercomunitara acolo: "Interesul major pentru ce inseamna zona Braila-Galati si investitiile ce urmeaza sa se realizeze acolo, gen pod, aeroport, megalopolis etc. se leaga si de faptul ca oamenii, stiind ca urmeaza sa se faca aceste lucruri, pentru ca ei le promoveaza, au inceput sa faca fel de fel de demersuri si sa-i gaseasca pe cei care urmau sa primeasca terenuri in zona respectiva si sa-l cumpere de la acestia. Si uite asa s-a facut ca vreo 75 de ha din zona adiacenta, la sosea, intre Braila si Galati, pozitie foarte buna, au fost achizitionate de trei persoane, dar deocamdata nu va voi da decit numele a doua dintre ele. Sint doi consilieri municipali locali, Mihai Danut si Ion Sterian. Toate aceste lucruri s-au intimplat recent, in mai. Intimplator sau nu, totul s-a intimplat de cind domnul Sterian Ion a plecat prin detasare la RAPPS Bucuresti si de atunci, au gasit rezolvarea cu Agentia Domeniilor Statului si au intrat si in posesia terenului si evident ca se vor face foarte multe valuri cu privire la investitiile din zona respectiva, ca sa le creasca pretul terenului, ca normal ca l-au luat ca sa-l revinda".
Viceprimarul a mai precizat ca, din informatiile pe care le detine, la momentul reconstituirii, s-au prezentat cumparatorii terenurilor si nu cei care erau beneficiarii restituirii. In acest context, spune ea, este posibil sa fi existat o promisiune de vinzare inainte de restituirea terenurilor respective.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu