Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Viceprimarul Vasioiu are probleme grave de comportament"

Primarul Constantin Cibu este de parere ca viceprimarul Daniela Vasioiu are probleme grave de comportament. Acesta a declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu intelege cum de Vasioiu da semne de greata numai cind intra in Primaria - bordel, dar nu si atunci cind semneaza statul de plata. Totodata, acesta a anuntat ca sindicatul functionarilor publici din Primarie se declara jignit de afirmatiile viceprimarului si ii solicita scuze publice: "Nu ma asteptam din partea unei asa-zise doamne sa foloseasca asemenea limbaj vulgar. Poate a facut afirmatia intr-un moment de confuzie, de deruta, de frustrare, aducindu-si aminte unde a lucrat inainte de revolutie. Doamna Vasioiu nu a dat insa semne de greata cind a semnat statul de plata. In tot cazul, majoritatea salariatilor Primariei sint indignati. Am si un protest al sindicatului. Cred ca isi va cere scuze in mod public pentru acele cuvinte scapate la furie". Pe de alta parte, acesta s-a aratat de parere ca, daca Vasioiu doreste colaborare la nivel administrativ, ar trebui sa isi schimbe radical atitudinea fata de colegi. Cibu a explicat ca, din punctul sau de vedere, consilierii PD nu ar trebui sa fie uimiti ca sint tratati nu prea colegial de catre restul consilierilor, in contextul in care in permanenta nu fac decit sa voteze cum li se dicteaza de la partid si nu cum ar fi mai bine pentru braileni: "Cred ca dupa cel mai recent CLM, Daniela Vasioiu si-a dat seama ca si-a condus consilierii pe un drum infundat. I-a transformat in niste marionete, nu au pareri proprii. Oricit am dezbate aceste probleme in CLM, nu se abat de la indicatiile primite de la ea. Ca urmare, restul consilierilor ii trateaza ca atare. In momentul in care la 1.000 de HCLM adoptate anul acesta, ei s-au abtinut sau au fost impotriva la 75% dintre ele, la ce sa se astepte?... Consilierii sint in slujba comunitatii, nu a partidului. Daca se tin de cuvint si isi vor da demisia, pe mine sau pe restul nu o sa ne deranjeze. Dar nu cred ca o vor face".
La rindul sau, viceprimarul Lucian Tilea a tinut sa precizeze ca, datorita faptului ca pur si simplu nu se intelege cu Daniela Vasioiu, de doua luni a ales sa nu mai schimbe nici o vorba cu aceasta: "Atita vreme cit nu gasesc intelegere, refuz sa comunic cu doamna vice. Eu ma ingrop in munca de dimineata pina seara si ea iese in presa si face declaratii. Ar trebui sa reimpartim activitatile si sa facem ce am fost investiti".
In final, primarul a precizat ca, in ceea ce priveste recentele declaratii ale viceprimarului Vasioiu, nu poate lua nici un fel de masuri coercitive, deoarece "e o chestie de bun simt".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii