Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viceprimarul Tilea face politica ascunzindu-se sub umbrela independentei

Viceprimarul Daniela Vasioiu este de parere ca Lucian Tilea face o mare greseala luind apararea consilierului municipal Luciana Boboc. Mai mult, aceasta sustine ca decit sa o faca pe "avocatul avocatului", acesta mai bine si-ar vedea de treaba: "E pacat ca s-a transformat in “avocatul avocatului”. Tilea a ajuns sa zica neadevaruri, ca directorul de la Directia de Administrare si Gospodarire Locala i-a recomandat sa o angajeze pe Boboc. Tilea ar trebui sa revina cu picioarele pe pamint, sa nu mai viseze baze Nato si americani si sa se apuce de treaba. Si apoi, nu ii sta bine sa faca politica, ascunzindu-se sub umbrela independentei. Normal ca atunci cind i-a intrebat pe directori daca a facut presiuni asura lor, acestia au raspuns ca nu, ca doar ce era sa zica....". Daniela Vasioiu s-a mai aratat deranjata si de faptul ca Tilea nu scapa nici un prilej de a reaminti ca primarul Cibu i-a luat majoritatea atributiilor si a lasat-o sa se ocupe doar de Directia Serviciilor Publice si de "Seroplant", directii catalogate drept "neimportante" de catre acesta: "Se pare ca tot ce este “neimportant” cade la Vasioiu. Eu ma ocup de batrini, de pensionari, de saraci, eu fac parte din comisiile de dialog social care se ocupa de aceste categorii de persoane. Daca aceste categorii sint neimportante pentru domnul viceprimar Tilea, sa le-o zica si lor in fata".

"Nu m-am facut “avocatul avocatului”"

Daniela Vasioiu a tinut sa ii reaminteasca colegului sau de la conducerea Primariei ca Cibu nu i-a luat numai ei din atributiuni, ci si lui: "Cind ne-a luat, ne-a luat la amindoi. Dar domnul vice uita sa spuna si asta presei atunci cind iese la rampa si zice ca Vasioiu are numai doua directii in subordine, si alea neimportante.
In ceea ce il priveste, vicele Tilea a tinut sa precizeze ca nu face politica ascunzindu-se sub nimic, ci ca face politica ca orice cetatean al acestei tari: "Este un drept garantat prin Constitutie, asa ca pot sa fac politica cum vreau si cind vreau fara sa dau socoteala nimanui. In plus, nu m-am facut “avocatul avocatului”, ci pur si simplu am explicat opiniei publice ce s-a intimplat in cazul contractarii Lucianei Boboc in cadrul unei directii a Primariei, facuta la rugamintea unui coleg de alianta, pe atunci. Totodata, eu vreau sa zic ca de cind am venit la primarie fac administratie si nu demonstratii de virtuozitate in cadrul CLM sau prin presa".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii