Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vicele CJ Gheorghe Chiru nu are noroc de bunuri materiale

Hotarit lucru, vicepresedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Chiru, nu are noroc, cind e vorba despre casele in care sta. Anul trecut, Chiru a pierdut sansa de a obtine un apartament, pe care, de altfel, si l-a alocat singur, prin comisia de rezolvare a cererilor de locuinte, al carui presedinte era. In aceasta saptamina, familia lui Chiru a pierdut sansa de a primi, prin incredintare directa, un teren, in suprafata de 176,90 mp, "in vederea extinderii constructiei existente". Cererea de concesionare, prin incredintare directa, a fost adresata Consiliului Local Municipal de catre sotii Neculai si Rada Chiru, cu precizarea ca "pe aceasta suprafata este construita locuinta de noi din anul 1974, unde locuim impreuna cu familia, din patru persoane". Cele patru persoane, potrivit documentelor anexate la cerere, sint Neculai si Rada Chiru, precum si Laurentiu-Marian si Gheorghe Chiru, respectiv parintii, cu doi copii. Desi in cerere nu era trecut nimic privind ceea ce doreste sa faca familia cu terenul respectiv, functionarii din Primarie au intocmit un proiect de hotarire, in care se precizeaza ca, de fapt, concesionarea se face pentru extinderea constructiilor existente, mai exact, ridicarea unui garaj de 35 mp.
Unii dintre consilieri au fost de parere ca nu este normal ca, in contextul in care petentii nu sint capabili sa faca o cerere clara, functionarii primariei sa intocmeasca asemenea proiecte de hotarire, bazate mai mult pe deductii. Altii au remarcat faptul ca daca familia Chiru doreste intr-adevar sa ridice un garaj de 35 mp, nu exista motive sa ceara si sa i se concesioneze o suprafata de teren de cinci ori mai mare. La rindul sau, consilierul PRM Adrian Traian a fost de parere ca cele patru persoane despre care se face vorbire in cerere sint, de fapt, cel mult trei, pentru ca al patrulea, respectiv Gheorghe Chiru, nu sta acolo. Argumentul consilierului in sprijinul afirmatiilor sale a fost acela ca Gheorghe Chiru a fost citat, in cadrul unui proces, la acea adresa, si nu a fost gasit, explicatia fiind ca respectivul nu mai locuieste acolo.
Avind in vedere toate aceste date, consilierii au votat impotriva acordarii terenului respectiv, familiei Chiru, iar aceasta va trebui sa stea fara garajul mult-dorit.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii