Skip to main content

Veniturile "Celhart Donaris" in crestere

Producatorul de hirtie si celuloza SC "Celhart Donaris" SA Braila a raportat ca a inregistrat in primele trei luni ale anului in curs venituri de 9,3 milioane de lei, ceea ce inseamna o crestere cu 33,08% comparativ cu perioada similara din 2006. De asemenea, si la capitolul pierderi s-a inregistrat o evolutie pozitiva, in contextul in care de la inceputul anului pierderile s-au redus cu aproape 40% ajungind la 1,7 milioane de lei. Compania a avut in intervalul ianuarie - martie cheltuieli de 11,05 milioane de lei, mai mari cu 12%. De mentionat este ca afacerile "Celhart Donaris" au scazut, in perioada analizata, de aproape doua ori, la 3,4 milioane de lei.
Important de adaugat este ca tot in primul trimestru compania a procedat la concedierea a 171 de salariati, majoritatea femei, in conditiile in care si-a restructurat activitatea. La finele procesului de concediere, societatea a mai ramas cu 512 angajati, comparativ cu 683 inainte de concediere.
"Celhart Donaris" a raportat pentru anul trecut o cifra de afaceri de 34,5 milioane de lei, in scadere cu 43%. Pierderile firmei s-au dublat anul trecut, la sapte milioane de lei.
"Celhart Braila" are un capital social de 37,3 milioane de lei, iar principalii actionari sint "Ecopack" Ghimbav, cu 84,8% din actiuni, si SIF Banat Crisana, cu o participatie de 14,2%.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu