Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Veniturile "Celhart Donaris" in crestere

Producatorul de hirtie si celuloza SC "Celhart Donaris" SA Braila a raportat ca a inregistrat in primele trei luni ale anului in curs venituri de 9,3 milioane de lei, ceea ce inseamna o crestere cu 33,08% comparativ cu perioada similara din 2006. De asemenea, si la capitolul pierderi s-a inregistrat o evolutie pozitiva, in contextul in care de la inceputul anului pierderile s-au redus cu aproape 40% ajungind la 1,7 milioane de lei. Compania a avut in intervalul ianuarie - martie cheltuieli de 11,05 milioane de lei, mai mari cu 12%. De mentionat este ca afacerile "Celhart Donaris" au scazut, in perioada analizata, de aproape doua ori, la 3,4 milioane de lei.
Important de adaugat este ca tot in primul trimestru compania a procedat la concedierea a 171 de salariati, majoritatea femei, in conditiile in care si-a restructurat activitatea. La finele procesului de concediere, societatea a mai ramas cu 512 angajati, comparativ cu 683 inainte de concediere.
"Celhart Donaris" a raportat pentru anul trecut o cifra de afaceri de 34,5 milioane de lei, in scadere cu 43%. Pierderile firmei s-au dublat anul trecut, la sapte milioane de lei.
"Celhart Braila" are un capital social de 37,3 milioane de lei, iar principalii actionari sint "Ecopack" Ghimbav, cu 84,8% din actiuni, si SIF Banat Crisana, cu o participatie de 14,2%.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii