Mergi la conţinutul principal

Vești bune dacă vremea-i bună. Șantierele din municipiu se vor închide până la final de an

• asta a declarat, recent, primarul Marian Dragomir, în cadrul unei conferințe de presă

 

Finalul de an se apropie și odată cu acesta se va închide și mare parte din ”Șantierele Brăilei”. Totul depinde însă de vreme, după cum a afirmat primarul Marian Dragomir într-o conferință de presă susținută recent.

”Vom vedea dacă luna decembrie ne va permite să lucrăm. Anul trecut și acum doi ani noi am putut să lucrăm în municipiul Brăila, să turnăm inclusiv asfalt, până cu două zile înainte de Crăciun. Dacă temperaturile ne vor permite, anul acesta se va lucra căci toți constructorii își doresc să continue. Fac referire aici la toate lucrările. Depindem foarte mult de temperaturi pentru că la unele lucrări se pot folosi aditivi suplimentari, pe care constructorii își asumă să-i pună din banii proprii. Dar sunt anumite faze la proiecte unde nu se pot efectua niciun fel de lucrări atunci când temperatura nu permite acest lucru”, a afirmat Dragomir.

Exemple de, proiecte unde lucrările s-au încheiat

”Bulevardul Independenței este gata, s-a făcut recepția lurărilor. Sunt anumite chestiuni minore care i s-au solicitat constructorului, acesta le-a remediat și sunt doar mici chestiuni, 0,01% dacă mai are ceva de făcut, în rest nu sunt probleme. A nu se confunda zona din Bulevardul Independeței cu organizarea de șantier de la Calea Galați. Bucata aceea de final din Bulevardul Independenței este cuprinsă în proiectul Calea Galați pentru că acolo se vor schimba și conductele și sensul giratoriu. Iar toate acestea fac parte din lucrarea cu Calea Galați. Apoi, la stadionul Progresul cred că lucrările sunt aproape 99% finalizate acolo, poate chiar 100%. Urmează ca cei de la Direcția Tehnică să stabilească când se va face recepția lucrărilor”, a mai spus primarul Brăilei.

Primarul a spus că lucrările la Piața Traian sunt aproape de finalitate.

”Vor fi finalizate lucrările la Piața Traian pentru că banda dinspre inelul central a fost asfaltată în totalitate cu cele două straturi și urmează banda de la inelul perimetral. Zona centrală din Piața Traian a fost finalizată și acum mai sunt câteva lucruri minore la partea de trotuare din zona spațiilor comerciale. Urmează ca și acolo, dacă vremea va fi bună, să finalizăm lucrările”, a susținut acesta.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro