Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vasile Muntenita a renuntat la sefia SC "CET" SA Braila

De doua zile societatea "CET" SA Braila are un nou director general: Maria Tacea, fostul sef al Serviciului Contractari Furnizare in cadrul aceleiasi societati. Aceasta l-a inlocuit pe Vasile Muntenita, care va prelua conducerea Unitatii de Management a Proiectului pentru implementarea si monitorizarea programului "Termoficare 2006 - 2009", institutie care va functiona la nivel national in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor si in subordinea ministrului secretar de stat Mircea Nicu Toader. "Incheierea raporturilor de munca s-a produs prin acordul partilor. Mi s-a propus aceasta functie recomandat fiind de experienta si realizarile pe plan profesional cel putin in domeniul termoficarii. Braila a devenit un punct de referinta in ceea ce priveste domeniul termoficarii, cunoscut fiind faptul ca sistemul de contorizare la nivel de apartament implementat de noi in premiera va fi extins la nivel national", ne-a declarat Vasile Muntenita, adaugind ca numirea sa oficiala in aceasta functie va fi facuta prin ordin al ministrului MAI cu avizul ministrului de stat pentru coordonarea activitatilor economice, Gheorghe Pogea.
Programul "Termoficare 2006-2009 calitate si eficienta" are ca scop eficientizarea sistemului centralizat de producere si distributie de energie termica. Valoarea estimata a programului este de 3,7 miliarde euro, din care circa 3,4 miliarde de euro, reprezinta Imprumuturile Guvernului prin care se va asigura finantarea programului In perioada 2006- 2009.
Proiectul "Termoficare 2006-2009 calitate si eficienta" va fi condus de o Comisie de coordonare al carei presedinte va fi Gheorghe Pogea.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii