Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vasile Horez ii face sa turbeze pe consilieri

Panarama in toata regula, ieri, la sedinta Consiliului Local municipal. Strigate, jigniri, solicitari de a opri microfonul si a-l da afara pe Vasile Horez din sedinta - toate, cind a fost vorba sa se discute pe tema pretinsei proceduri de otravire a ciinilor maidanezi la care s-ar deda cel care se ocupa de serviciul de hingheri. Scandalul a pornit de la solicitarea consilierului Adrian Traian de a primi explicatii clare pentru ceea ce el sustine a fi otravirea ciinilor din firma CET, unde lucreaza si a i se explica si ce face Horez cu banii primiti pentru rezolvarea problemei ciinilor comunitari. Plin de indignare si congestionat la fata, Traian l-a acuzat din nou pe Horez ca se face vinovat de tratamente barbare asupra maidanezilor, iar faptul ca acesta, foarte linistit, a negat, iar viceprimarul Tilea i-a cerut consilierului sa dovedeasca acuzatiile facute l-a adus pe Traian in pragul unei crize de nervi. Furia acestuia a fost mai apoi amplificata de luarea de cuvint a lui Horez care a inceput prin a ura "La multi ani!" tuturor celor care-si serbeaza numele, de Sfintul Petru si Pavel, stirnind hohote de ris. Mai departe, seful hingherilor a explicat ca "daca unii n-au somn noaptea", si n-au ce face in aceasta perioada, el este gata sa le furnizeze rapoartele de activitate, ca sa constate ce face serviciul pe care-l conduce. Mai mult, Horez l-a asigurat pe Adrian Traian ca "el este controlat foarte des si, in fiecare luni, vin organele abilitate si-i numara ciinii". In hohotele de ris ale asistentei, Traian a explodat si a cerut, tipind, sa nu i se mai permita lui Horez sa vorbeasca si sa "i se taie microfonul", urlind ca "acest individ nu are ce sa caute aici". Cel vizat nu s-a lasat mai prejos si a precizat, tot tipind, ca el lucreaza in baza legii adoptate de Parlament si semnate de presedintele Traian Basescu, astfel ca, pentru citeva secunde, nu se mai auzeau decit urlete in sala. Situatia s-a potolit cind consilierul Doru Damian a inceput sa strige si el, cerindu-i lui Horez sa taca, la care acesta, perfect linistit, s-a asezat pe un scaun.

Primarul este multumit de Horez

Chiar daca multi dintre consilieri sint nemultumiti de activitatea si de atitudinea lui Vasile Horez, primarul Constantin Cibu a declarat ca il apreciaza pe acesta, si ca omul are o misiune ingrata, in care numai injuraturi primeste, orice ar face: "Toti se iau de Horez, dar nu vine nici o firma sa zica "preiau eu actiunea, sa o fac pe hingherul!". Ca spun unii ca au murit ciinii? I-a deocheat cineva! Eu sint multumit de ceea ce a facut Horez. A capturat aproape 3.000 de ciini, ceea ce nu este un lucru usor, dar ce e grav e ca nu se vede. Apreciez ca numarul de ciini vagabonzi in Braila se ridica la peste 20.000 si se inmultesc exagerat. Cu ceea ce capturam, eu nu stiu daca reusim sa mentinem constant numarul maidanezilor de pe strazi. Vom lua masuri mai dure cit de curind pentru capturare, vom mari numarul de echipe. Capturarea legala a unui ciine ma costa un milion. Eu as fi mers pe ideea sa dau cinci sute de mii de lei pentru un ciine capturat, dar m-am interesat si nu se poate sa fac asta, legal".
Primarul a mai declarat ca nu are de gind sa dea nici un ban celor muscati de ciini si nici sa suporte cheltuiala cu vaccinurile antirabice folosite pentru cetatenii respectivi, asa cum sugera, zilele trecute, directorul Spitalului Judetean, dr. Stefan Mihailescu: "Acum, o sa ceara de la Primarie bani si daca un cetatean isi rupe piciorul calcind intr-o groapa sau pe un drum drept! Primaria nu poate sa finanteze astfel de cheltuieli pentru vaccinuri antirabice, noi ne ocupam de altfel de treburi cu ciinii si anume sa-i stringem la adaposturi, sa-i eutanasiem conform legii, dupa 7 zile, sau sa-i returnam de unde i-am capturat, castrati. N-o sa-i dau eu lui Mihailescu acum bani!".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii