Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vasile Craciun este vicecampion national la culturism

De curind, la Satu - Mare, s-au desfasurat Campionatele Nationale de culturism, competitie care anul acesta a reunit la start in jur de 100 de sportivi, calificati dupa etapele de zona.
La aceasta editie, CS Atlas Braila a fost reprezentata de multiplul campion national Vasile Craciun si de doi juniori, Valentin Stanciu si Valentin Ariciu.
In concursul masters, cel mai valoros culturist brailean, Vasile Craciun, a avut de infruntat zece adversari, majoritatea fosti campioni nationali insa experienta acumulata de-a lungul anilor i-a permis sa obtina medalia de argint.
Acesta a fost ultimul trofeu pe care experimentatul sportiv brailean l-a obtinut in cariera sa, el anuntindu-si, dupa acest concurs, retragerea din viata competitionala. In cariera sa, inceputa in 1983, Vasile Craciun a obtinut 12 medalii de aur, doua de argint si trei de bronz la Campionatele Nationale si Campionatele Balcanice. A participat la mondialele din Brazilia si Cehoslovacia, unde a avut evolutii meritorii.
"In viata fiecarui sportiv exista acest greu moment al despartirii de activitatea competitionala. Vine o virsta cind acest lucru este inevitabil, iar eu am decis ca acesta este momentul potrivit pentru a ma retrage. La Satu Mare a fost o competitie dificila deoarece in concursul masters atit numarul, cit si valoarea concurentilor au fost ridicate. Cu atit mai mult ma bucur pentru faptul ca mi-am incheiat cariera ca vicecampion al Romaniei. In continuare ma voi ocupa de formarea unor sportivi care sa duca mai departe performantele realizate de clubul Atlas", declara Vasile Craciun.
La prima lor participare la juniori mari, Valentin Stanciu, la categoria 80 kg si Valentin Ariciu, la 60 kg au ocupat locul al saselea in clasamentul pe categorii.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii