Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Varianta de subiect pentru teza de matematica, la clasa a VII-a, pe site-ul Ministerului Educatiei

Ministerul Educatiei a anuntat publicarea pe site-ul sau a unei variante pentru teza cu subiect unic de la matematica. Subiectul contine 11 itemi, cu dificultate graduala. Sase itemi sint notati cu cite opt puncte, patru itemi cu cite sapte puncte, iar un item, cu doua subpuncte va fi notat cu 14 puncte, cite 7 puncte pentru fiecare subpunct. Sint acordate 10 puncte din oficiu, iar timpul de lucru este de 50 de minute.
Teza cu subiect unic la matematica va fi sustinuta de 3.624 de elevi aflati in clasa a VII-a in anul scolar in curs, in data de 4 mai 2007, sau in data de 5 iunie 2007, pentru elevii care au absentat prima oara. Din cei 3.624 de elevi, 586 invata in gimnaziile care functioneaza in cadrul liceelor, 1.598 invata in scolile generale din municipiu, aici fiind luati in considerare si elevii inscrisi in programul "A doua sansa", iar in judet invata alti 1.420 de elevi. In scolile speciale mai invata inca 20 de elevi. Teza la limba si literatura romana se va sustine pe 17 mai.
Inspectoratul Scolar Braila va transmite directorilor de unitati scolare ultimele probleme legate de organizarea si desfasurarea tezelor cu subiect unic in cadrul sedintelor de miine. Tot atunci se vor discuta si probleme referitoare la concursul de titularizare si detaliile tehnice privind modificarea denumirii actuale a ministerului in Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii