Mergi la conţinutul principal

Varga anunţă că PNL va depune moţiunea de cenzură împotriva Guvernului

* deputatul PNL de Brăila Vasile Varga susţine că zilele Guvernului Viorica Dăncilă sunt numărate * acesta a anunţat prin intermediul unui comunicat de presă că PNL-iştii vor depune moţiunea de cenzură la finele acestei săptămâni

 

 

Deputatul PNL Brăila Vasile Varga a ţinut să anunţe că Partidul Naţional Liberal va depune, la finalul acestei săptămâni, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Viorica Dăncilă, motivat de modul dezastruos în care acesta a condus România. Potrivit unui comunicat de presă emis de parlamentarul brăilean, zilele Guvernului sunt numărate. Acesta a afirmat că, plecând de la actualul calcul politic, este ferm convins că PSD va pierde guvernarea care din punctul său de vedere a secătuit ţara şi a aruncat-o într-un haos.

Guvernul PSD-ALDE a fost un guvern al deciziilor iresponsabile, multe luate doar din calculele personale ale unor lideri. A fost un guvern prin care s-au perindat, în trei ani, aproape 80 de miniştri, ceea ce demonstrează incapacitatea lor de a lua decizii, dar şi lipsa de continuitate şi de viziune. Promisiunile cu care au venit în faţa electoratului în 2016 au fost, în marea lor majoritate, încălcate. Nu avem nici autostrăzi, nici spitale regionale, tinerii continuă să plece din ţară, mediul de afaceri este instabil şi lipsit de predictibilitate fiscală şi legislativă. Cei câţiva lei daţi la pensie sau la salariile din sistemul public nu s-au regăsit în creşterea nivelului de trai, pentru că avem cea mai mare inflaţie din Europa. Au crescut toate preţurile, la alimentele de bază, la gaze, la combustibili, la medicamente. Românii au nevoie de un guvern coerent şi responsabil, cu un program articulat, care să gândească dezvoltarea reală a României, capabil să atragă fonduri europene şi care să ia acele măsuri de care este nevoie pentru un trai mai bun şi mai sigur”, a declarat Varga.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro