Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Valoarea ajutorului pentru incalzire difera in functie de perioada din sezonul rece

Cei care utilizeaza, pentru incalzirea locuintei, gazele naturale si care vor deveni beneficiari ai ajutorului acordat de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei vor primi bonuri cu valori diferite, in functie de perioada din sezon pentru care au fost acordate. Astfel, sezonul rece (noiembrie 2005 - martie 2006) a fost impartit in doua perioade: prima acopera lunile noiembrie si decembrie 2005, iar a doua, perioada ianuarie - martie 2006.
Cei care realizeaza venituri de pina la 310 lei (RON) vor primi bonuri valorice in valoare de 20 lei (RON), pentru lunile noiembrie si decembrie 2005 si de 22 lei (RON), pentru perioada ianuarie-martie 2006. Pentru venituri de pina la 260 lei (RON), bonurile valorice vor avea o valoare de 41 lei (RON), respectiv 45 lei (RON); pina la 225 lei (RON) - 51 lei (RON), respectiv 56 lei (RON); pina la 190 lei (RON) - 71 lei (RON), respectiv 79 lei (RON); pina la 150 lei (RON) - 98 lei (RON), respectiv 108 lei (RON) si pina la 110 lei (RON) - 160 lei (RON), respectiv 178 lei (RON).
Reamintim ca distribuirea cererilor si a instructiunilor privind acordarea ajutoarelor de incalzire, pentru utilizatorii de energie termica, se va face cu sprijinul SC "Cet" SA, prin asociatiile de proprietari/chiriasi, iar pentru utilizatorii de gaze naturale, cu ajutorul SC "Distrigaz" SUD - Filiala Galati, prin asociatiile de proprietari/chiriasi, cit si prin operatorii proprii. Ulterior, cererile colectate se vor prelucra la nivelul Directiei de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Braila, unde se va emite decizia directorului executiv, care va fi transmisa prin posta, impreuna cu bonurile valorice. Data limita de depunere a cererilor va fi 15 octombrie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii