Mergi la conţinutul principal

Valeriu Ilie, învingător la Gentlemen's Tennis Cup Oneşti

• tenismenul brăilean l-a învins în finală, la simplu, cu 6-3, 6-2, pe bucureşteanul Vasile Vespan

 

Brăileanul Valeriu Ilie a avut o prestaţie foarte bună la ediţia din acest an a turneului de tenis de la Oneşti, Gentlemen's Tennis Cup şi a câştigat proba de simplu, iar la dublu s-a clasat pe locul al doilea.

În semifinale, la simplu, Valeriu Ilie l-a învins clar în două seturi identice, 6-1, 6-1, pe Ghugeli Vereş din Miercurea Ciuc, iar în finală, a dispus, tot în două seturi, 6-3, 6-2, de bucureşteanul Vasile Vespan şI a câştigat locul întâi.

În proba de dublu, Valeriu Ilie şi Vasile Vespan au câştigat cu 6-3, 6-2, meciul din semifinale cu Ioan Agache (Mangalia),  Ghugeli Vereş (Miercurea Ciuc) însă în finală au fost învinşi cu 6-1, 6-2 de perechea dan Comănescu (Braşov), Octavian Guţu (Republica Moldova).

După acest concurs Valeriu Ilie împreună cu un alt tenismen brăilean, Ioan Cerchia au participat în proba de dublu la Cupa Duhovnicu la Slobozia unde s-au clasat pe locul al doilea.

“Au fost două turnee bine organizate, dar din ce în ce mai puţini tenismeni vin la aceste competiţii. La Oneşti în proba de simplu m-am impus fără probleme, la dublu am luat locul al doilea deşi din punctul meu de vedere meritam mai mult. Dar pe ansamblu sunt mulţumit de rezultatele pe care le-am obţinut la aceste două turnee”, ne-a declarat Valeriu Ilie.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro