Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Valentina Dobrila si Florin Vasiliev au avut o comportare buna la nationalele de dans sportiv

In week end-ul trecut, Brasovul a gazduit doua competitii de dans sportiv de nivel national, Campionatele Nationale si Cupa Brasov, la startul carora s-au aflat peste trei sute de perechi.
Organizarea a fost ireprosabila. Gazdele au hotarit ca nationalele sa se deruleze intr-un cadru medieval, iar intrarea pe scena sa se faca prin poarta Ecaterina, cea care in trecutul istoric al orasului de la poalele Timpei deschidea calea spre Cetate.
De asemenea, la fel ca si la editiile precedente, s-a decis ca juriul sa fie format din arbitri straini pentru ca evaluarea sportivilor sa fie cit mai aproape de valoarea reala.
Premiile au fost dintre cele mai consistente insa miza concurentilor o reprezinta calificarea la Campionatele Mondiale si Cupele Europene din acest an.
Dintre perechile clubului "Valentina Dance", cea mai buna evolutie la nationale a avut-o perechea reprezentativa, Valentina Dobrila - Florin Vasiliev.
Cei doi au intrat in concurs in optimi, la Open latino, categoria de virsta 18-35 ani si au reusit sa obtina 25 de puncte si locul al 13-lea in clasamentul general din 38 de perechi participante.
"Am fost la un pas de semifinale si cu putin noroc am fi putut realiza acest obiectiv de care, de altfel, ne-a despartit doar un singur loc. A fost insa un concurs extraordinar de puternic, cu sportivi valorosi care se pregatesc in strainatate si participa la foarte multe concursuri. De aceea consider ca rezultatul obtinut de Valentina si Florin este foarte bun" declara, la revenirea in oras, presedintele Vasile Dobrila.
Tot la aceasta categorie de virsta, Veronica Neculai si Daniel Nechita au ocupat locul al 24-lea.
La categoria de virsta 16-18 ani, perechea Loredana Dinca - George Dinu s-a clasat pe locul al 32-lea, din 42 de perechi, la ambele sectiuni la care a participat, standard si latino.
Un rezultat neasteptat de bun, tinind cont ca a fost primul concurs de acest gen la care a participat, a obtinut perechea Oana Mocanu - Alexandru Grecu. La categoria de virsta 6-11 ani, sectiunea latino, micutii dansatori au ocupat pozitia a 9-a din 32 de perechi participante, in schimb la standard s-au clasat pe locul 27.

Mirela Timofei si Costin Lipan au urcat pentru prima data pe podium

La Cupa Brasov, competitie care s-a desfasurat simbata si duminica dimineata, clubul "Valentina Dance" a fost reprezentat de o singura pereche, Mirela Timofei - Costin Lipan, care a reusit sa urce pentru prima data pe podium.
Cei doi dansatori braileni s-au clasat pe locul al treilea la hobby, categoria de virsta 16-35 de ani.
"A fost prima lor clasare pe un podium. Este un rezultat foarte bun, in conditiile in care ei nu au fost insotiti de nici un antrenor la acest concurs. Sint insa foarte ambitiosi si cred ca acesta este doar inceputul unei serii de rezultate foarte bune pentru ei", a mai precizat Vasile Dobrila.
Urmatorul concurs la care vor participa reprezentantii clubului "Valentina Dance" va fi "Dance Masters", de la Bucuresti, concurs cu participare internationala, ce se va desfasura pe 26 martie.
La aceasta competitie conducerea clubului brailean spera sa obtina cit mai multe calificari in finale.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii