Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Valentina Dobrila si Daniel Nechita s-au numarat printre finalistii clasei "Open" la Cupa "Stelele Dansului"

In week-end-ul trecut in sala Rapid din Bucuresti s-a desfasurat concursul national de dans sportiv, Cupa "Stelele dansului" competitie organizata de clubul Mihai Petre in colaborare cu federatia de specialitate. La aceasta editie, perechea reprezentativa a clubului brailean "Valentina Dance", Valentina Dobrila - Daniel Nechita a reusit sa ajunga in finala clasei Open, categoria de virsta 16-35 ani unde a ocupat locul al saselea.
Colegii lor mai mici, Oana Mocanu si Alexandru Grecu, s-au clasat pe pozitia a noua la clasa D, categoria de virsta 12-13 ani.
Daca simbata au concurat in capitala, duminica, Valentina Dobrila si Daniel Nechita s-au prezentat la startul unui concurs international organizat in Bulgaria la Ruse.
Perechea braileana a plecat din sferturile competitiei si s-a clasat pe locul al 21-lea.
"In Bulgaria nu a fost un concurs prea puternic deoarece au fost invitati sportivi doar din Macedonia si Romania si firesc, gazdele au tinut ca majoritatea premiilor sa ramina la ei. Noi am evoluat pe un fond de oboseala acumulata dupa concursul de la Bucuresti la care s-a mai adaugat si drumul pina la Ruse. Nu vreau sa gasesc scuze dar cred ca meritam sa ajungem in finala pentru ca am evoluat mult mai bine decit alte perechi ale cluburilor din tara organizatoare" a declarat Valentina Dobrila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii