Skip to main content

Valentina Dobrila si Daniel Nechita s-au numarat printre finalistii clasei "Open" la Cupa "Stelele Dansului"

In week-end-ul trecut in sala Rapid din Bucuresti s-a desfasurat concursul national de dans sportiv, Cupa "Stelele dansului" competitie organizata de clubul Mihai Petre in colaborare cu federatia de specialitate. La aceasta editie, perechea reprezentativa a clubului brailean "Valentina Dance", Valentina Dobrila - Daniel Nechita a reusit sa ajunga in finala clasei Open, categoria de virsta 16-35 ani unde a ocupat locul al saselea.
Colegii lor mai mici, Oana Mocanu si Alexandru Grecu, s-au clasat pe pozitia a noua la clasa D, categoria de virsta 12-13 ani.
Daca simbata au concurat in capitala, duminica, Valentina Dobrila si Daniel Nechita s-au prezentat la startul unui concurs international organizat in Bulgaria la Ruse.
Perechea braileana a plecat din sferturile competitiei si s-a clasat pe locul al 21-lea.
"In Bulgaria nu a fost un concurs prea puternic deoarece au fost invitati sportivi doar din Macedonia si Romania si firesc, gazdele au tinut ca majoritatea premiilor sa ramina la ei. Noi am evoluat pe un fond de oboseala acumulata dupa concursul de la Bucuresti la care s-a mai adaugat si drumul pina la Ruse. Nu vreau sa gasesc scuze dar cred ca meritam sa ajungem in finala pentru ca am evoluat mult mai bine decit alte perechi ale cluburilor din tara organizatoare" a declarat Valentina Dobrila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu