Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Valentin Preda si-a imbunatatit substantial propriile performante la 100 m bras

In ultima zi a Campionatelor Europene de natatie, doar brailenii Camelia Potec si Valentin Preda au reusit sa acceada in finale.
Stelista a ratat podiumul la 400 m liber intr-o cursa in care frantuzoaica Laure Manaudou a realizat un nou record mondial 4:02:13 minute, ocupind in final pozitia a cincea.
Stafeta masculina de 4 x 100 m mixt a Romaniei formata din Razvan Florea, Valentin Preda, Ioan Gherghel si Octavian Gutu a ocupat pozitia a sasea in finala.
Demn de remarcat este faptul ca duminica, Valentin Preda si-a imbunatatit propriile performante la 100 m bras. Inotatorul brailean care acum reprezinta CSM-ul din Pitesti a stabilit un nou record personal in calificari 1:01:29 minute pentru ca, dupa-amiaza, in finala sa realizeze o noua performanta 1:00:93 minute. "Sint extrem de fericit pentru aceste noi realizari. Faptul de a prinde o finala inseamna foarte mult pentru mine, iar experienta acumulata in aceasta competitie sper sa-mi ajute pe viitor in competitiile internationale la care voi participa" a declarat Valentin Preda, la citeva minute de la incheierea cursei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii