Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Valentin Preda a corectat de doua ori in aceeasi zi recordul national la 100 m bras.

Cu toate ca nu a prins finala la 100 m bras, Valentin Preda a avut o prestatie excelenta pe 31 iulie reusind sa corecteze in doua rinduri recordul national pe aceasta distanta. Dimineata, in serii, inotatorul brailean a incheiat cursa de 100 m bras cu timpul de 1:01:92 minute, nou record national de seniori si s-a calificat in semifinalele ce au avut loc dupa amiaza. In reuniunea semifinala V. Preda a stabilit un nou record national 1:01:63 minute, dar a ratat finala, el reusind o clasare pe locul al 11-lea in clasamentul general al probei.
Astazi dimineata, Valentin Preda care evolueaza pentru CSM Pitesti sub indrumarea antrenorului Petre Deac, dar s-a format la Braila la profesorul Cristian Draghita, el fiind intr-o perioada nu prea indepartata, sportiv cu dubla legitimare LPS - CSM Braila, va concura in seria a treia a probei de 200 m bras.
"Sint foarte multumit de ceea ce am realizat pina acum. Sper ca dupa cele doua recorduri nationale sa acced in semifinalele probei de 200 m bras si de ce nu chiar in finala. Este un concurs foarte puternic insa tocmai acest motiv ma va mobiliza sa intru in finala ce va avea loc joi dupa-amiaza" a declarat telefonic Valentin Preda. Inotatorul brailean va mai concura in proba de 50 m bras care va avea loc vineri dimineata, iar duminica va participa la stafeta 4x100 m mixt alaturi de Razvan Florea, Stefan Gherghel si Octavian Gutu.
Vedeta delegatiei Romaniei, Camelia Potec s-a calificat in finala probei de 800 m liber cu al cincilea timp, faza in care si-a asigurat participarea si Ionela Cozma. Finala probei de 800 m liber se va desfasura astazi dupa-amiaza.
Vineri dimineata Camelia Potec va lua startul in calificarile probei de 200 m liber si cu siguranta se va califica in semifinalele ce vor avea loc in dupa-amiaza aceleiasi zile.
Inotatoarea braileana care acum reprezinta clubul Steaua va mai concura duminica in proba de 400 m liber, dar si la stafeta feminina 4x200 m liber.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii