Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Valentin Nemțanu, pe podium la Sinaia

* pilotul brăilean s-a clasat pe locul al treilea la etapa a 5-a a Campionatului Național de Viteză în Coastă, categoria vehicule istorice, clasa 1

 

La etapa a 5-a a Campionatului Național de Viteză în Coastă (CNVC), care a avut loc în weekend-ul trecut la Sinaia, competiție la startul căreia s-au aliniat 62 de piloți din țară, dar și doi străini, un bulgar și un grec, au participat și doi brăileni. Unul a oficiat în calitate de arbitru comisar de traseu în fața Mănăstirii din Sinaia și este vorba despre Pavel Sirius, iar Valentin Nemțanu a fost la această etapă ca pilot, pe o Dacia 1310  TLX. Nemțanu a avut ca de obicei o evoluție bună și în final s-a clasat pe locul al treilea la categoria vehicule istorice, clasa 1 (motoare mici 1300 cmc).

“Din cele două zile de concurs, mare parte a timpului m-am confruntat  cu mai multe probleme mecanice, pe care cu pricepere și cu piesele  de rezervă din asistență le-am rezolvat, în ciuda faptului că mașina nu  a corespuns având mereu ceva împotrivă. Este prima oară când nu a vrut să fim liniștiți și concentrați pe concurs. Cu punctele acumulate în  clasament, am luat o opțiune de a fi pe podiumul de campionat la  final, dar mai sunt trei etape importante pentru acest  sezon. Traseul a fost amenajat pe străzile din Sinaia către Cota 1400 și aici s-a implicat, în toate activitățile, primarul municipiului, Vlad Oprea, care a fost și deschizător de traseu pentru participanți. De asemenea, un mare număr de voluntari a ajutat pentru ca spectacolul sportiv de marcă să fie fară cusur. Din relatările de la fața locului, s-a înregistrat un record de  spectatori pe marginea traseului, pe o vreme minunată, după ce în  2020 nu s-a desfășurat din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus”, ne-a declarat Valentin Nemțanu..
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii