Mergi la conţinutul principal

Valentin Nemţanu, premiat la Gala Campionilor FRAS

Sâmbăta trecută, printre cei 500 de laureaţi prezenţi la Gala Campionilor, eveniment organizat în saloanele Cazinoului din Sinaia de Federaţia Română de Automobilism Sportiv (FRAS), s-a regăsit şi automobistul brăilean Valentin Nemţanu. Cu acest prilej au fost premiaţi primii trei clasaţi la 10 discipline din cadrul FRAS. Nemţanu a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere la clasa a III-a, secţiune rezervată autoturismelor cu o capacitate cilindrică între 1.600 şi 2.000 cmc, în Campionatul Naţional de autoslalom, ediţia 2015. La această secţiune festivitatea de premiere a fost oficiată tot de o brăileancă, anume de campioana olimpică de la Atena, Camelia Potec, actuala şefă a Federaţiei Române de Nataţie.
"Este al patrulea an consecutiv când particip la Gala Campionilor, prima dată însă după o competiţie organizată de FRAS. A fost un eveniment plăcut, mai ales că festivitatea de premiere a fost oficiată de o fostă mare înotătoare născută în Brăila, Camelia Potec", a declarat Valentin Nemţanu.
La festivitatea de premiere a celor mai buni automobilişti români, locul al doilea pe echipe, în Campionatul Naţional pe traseu montan i-a revenit unei grupări automobilistice din Reşiţa, în componenţa căreia a figurat şi brăileanul Dragoş Trifonescu. La individual Trifonescu s-a clasat pe locul al patrulea.
La Gala Campionilor, ediţia 2015 s-au celebrat 10 ani de la înfiinţarea FRAS şi 111 ani de motorsport în România.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro