Mergi la conţinutul principal

Vă e dor de teatru? Iată ce spectacole puteți vedea în acest weekend!

* sâmbătă, 8 aprilie, sunteți așteptați la “Naufragiat”, un spectacol pentru toată familia, iar duminică, 9 aprilie, puteți vedea “Rapsodie în doi”, un spectacol coupe din dramaturgia lui Teodor Mazilu * bilete pot fi achiziționate de la agenția teatrală sau online, pe platforma blt.ro

 

 

În weekendul de Florii, Teatrul “Maria Filotti” vă așteaptă în sălile de spectacol.

Sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 18.00, la Sala Mare, sunteți așteptați la un spectacol ce poate fi văzut de toată familia: “Naufragiat - Fantasticele aventuri ale lui Louis de Rougemont (povestite de el însuși)” de Donald Margulies, un text montat în premieră în România, regia Andrei Huțuleac.

Am încercat să oferim publicului șansa de a se reîndrăgosti de un teatru curat, capabil să spună povești coerente, inteligibile și care emoționeză un spectru cât mai larg de spectatori, indiferent de vârstă sau de nivelul de educație. Îmi place să cred că am făcut un spectacol care se adresează celor mulți fără a sacrifica în niciun fel elementul altitudinar care le vorbește celor puțini”, susține regizorul Andrei Huțuleac.

Distribuția: Ciprian Chiricheș, Nicholas Cațianis, Blanca Doba, Corina Borș. Traducerea - Corina Moise, scenografia - Maria Nicola, light design - Lucian Moga.

Duminică, 9 aprilie, de la ora 18.00, la Sala Mare, puteți vedea spectacolul “Rapsodie în doi”, un spectacol coupe din dramaturgia lui Teodor Mazilu, creație colectivă a trupei de actori brăileni, coordonator regie Lucian Sabados. Spectacolul este compus din textele “Frumos e în septembrie la Veneția” de Teodor Mazilu și un colaj de cinci scene din faimoasa comedie a aceluiași autor, “Proștii sub clar de lună”. Tema actuală - “Avatarul cuplului în zilele noastre”, adică întâmplări între un el și o ea, fie din universul familial, fie în ipostaza de îndrăgostiți, fie în ipostaza de afaceriști.

Distribuția, în ordinea intrării în scenă: Liviu Pintileasa, Ramona Gîngă, Emilian Oprea, Mihaela Trofimov, Corina Borș, Silviu Debu și Narcisa Novac. Conceptul de spectacol, alegerea textelor, coordonarea regizorală și scenografia aparțin lui Lucian Sabados, pe muzica originală a lui Cornel Cristei și vocea Wanessei Radu.

Bilete la spectacole pot fi achiziționate online, pe site-ul www.blt.ro, sau de la Agenția teatrală, telefon 0239.613.969.

Precizăm că tot în acest sfârșit de săptămână, vineri, 7 aprilie, este programat și spectacolul “Familia TOT” de Örkény István, regia Silviu Debu, reprezentație la care s-au vândut toate biletele.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro