Mergi la conţinutul principal

Vă aşteptăm în Parcul Monument, pentru Bogdi!

• ultimele detalii au fost puse la punct, cu ajutorul Primăriei Municipiului Brăila, iar astăzi, parcarea Kiseleff din Parcul Monument va găzdui o sumedenie de activităţi distractive pentru copii • Poliţia, Jandarmeria, Club Sportiv “Urban Warrior Gym”, Asociaţia “Prietenii lui Flipper”, şi o mămică ce se ocupă de Face Painting vă aşteaptă la joacă pentru Bogdi • vor exista urne în care se pot face donaţii

 

Ziua cea mare a sosit! Multe emoţii şi un infinit de gânduri bune pentru micuţul Bogdi, ambalate frumos într-un eveniment caritabil, se vor răspândi, astăzi, în Parcul Monument. Cotidianul “Obiectiv - Vocea Brăilei”, alături de Inspectoratul de Poliţie Judeţean, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean, Club Sportiv “Urban Warrior Gym”, Asociaţia Sportivă “Prietenii lui Flipper” şi o frumoasă mămică din municipiu ce s-a oferit să se ocupe de Face Painting pentru copilaşi vă aşteaptă de la ora 10.00 în Parcul Monument, parcarea Kiseleff (intrarea vizavi de fostul Liceu de Chimie), pentru a strânge cât mai mulţi bănuţi pentru Bogdi. Ne jucăm, ne distrăm şi donăm!

Copii, v-ar plăcea să fiţi poliţişti pentru o zi? Atunci astăzi aveţi ocazia! Cei de la Rutieră vă vor arăta cum se conduce o autospecială care dă multe emoţii şoferilor atunci când e văzută pe traseu! Le vom reaminti adulţilor regulile de circulaţie, pentru că voi, copiii, veţi deţine “frâiele” la Covorul Rutier. Dar de un traseu cu obstacole şi tiroliană ce spuneţi? Lucrătorii din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale vă provoacă la un astfel de traseu! Câinii poliţişti vă aşteaptă să-i admiraţi la treabă, la fel ca celelalte autospeciale de poliţie. Şi să nu uităm de laboratul criminalistic, unde veţi avea ocazia să vă luaţi amprentele ca amintire acasă.

Copii, dar să vă jucaţi de-a detectivii v-ar plăcea? Jandarmii vă vor ajuta să “gustaţi” din distracţia de a căuta obiecte ascunse prin parc! Nici câinii lor de serviciu nu aveau cum să lipsească din acest tabou, aşa că îi veţi putea admira şi poza. Totodată, veţi afla ce înseamnă uniforma de jandarm, de la lucrătorii prezenţi la activitate.

Copii, hai să facem sport! Sportul înseamnă sănătate! Iar sportul de contact înseamnă autodisciplină, respect şi formarea unui caracter frumos de adult. Vom lua exemplu de la sportivii Clubului Sportiv “Urban Warrior Gym” Brăila, care vor fi, de asemenea, prezenţi în Parcul Monument, parcarea Kiseleff. După ce ne vor arăta câteva mişcări de kickboxing, cei curioşi le vor putea încerca şi ei.

Copii, hai să devenim “Prietenii lui Flipper”! Asociaţia Sportivă cu acelaşi nume va fi prezentă la activitate şi va dona contravaloarea a cinci abonamente la cursurile de înot! În plus, cei care fac donaţii vor primi, în schimb, diverse obiecte personalizate din partea Asociaţiei “Prietenii lui Flipper”.

Copii, hai să ne facem de cap pentru câteva ore şi să ne pictăm feţele! O mămică generoasă, cu suflet mare s-a oferit pentru Face Painting. Va fi prezentă în parc, o veţi recunoaşte după acuarele şi talent!

Să ne distrăm şi să donăm pentru Bogdi! Donaţiile voastre înseamnă “arme” pentru Bogdi în lupta cu “buba-monstruleţ”! Şi un leu e mai mult decât nimic!

O donaţie importantă, în valoare de 1.500 lei, a ajuns deja în conturile părinţilor lui Bogdi, din partea Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor (IPA) Regiunea Brăila. Vă mulţumim în numele lui Bogdi!

Mulţumim, de asemenea, mămicilor organizate în grupul “Bogdi învinge tumora!”, elevilor voluntari, sponsorilor noştri fără de care nu am fi putut organiza acest eveniment: “Nautilus”, “Bursumania”, “Haka Print”, “Plotter Design”, “Selgros”, Pizzeria “Arena”, “MTM Prod”, “Spectrum”, Pizza Arena, Cabina “Foto Smiley”, “Lumea Basmelor”, precum şi instituţiilor care s-au alăturat cauzei nobile: Primăria Municipiului Brăila, SC APT SA Brăila, IPJ Brăila, IJJ Brăila, Asociaţia Sportivă “Prietenii lui Flipper”, Club Sportiv “Urban Warrior Gym” Brăila, mămica Georgiana pentru Face Painting. Pe lângă aceştia, mai sunt şi alţi îngeri care au dorit să rămână în anonimat, cărora le mulţumim din suflet!

Deci, nu uitaţi!, “Hai la joacă” pentru Bogdi, în Parcul Monument, parcarea Kiseleff (intrarea vizavi de fostul Liceu de Chimie), între orele 10.00 şi 13.00! Vă aşteptăm cu drag şi inimile deschise. Bogdi are nevoie de sprijinul tuturor!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro