Mergi la conţinutul principal

Vânător prins "în ofsaid" de jandarmii brăileni, care i-au confiscat arma și peste 70 de cartușe letale

•  vineri seara, un bărbat a mers la vânătoare, pe malul drept al râului Călmățui, deși ieșirea în teren nu era menționată în autorizație •  asupra bărbatului au fost găsite o armă de vânătoare calibru 12 mm și 15 cartușe letale de vânătoare calibru 12 mm, care au fost confiscate

 

Un vânător care a mers într-o zonă neautorizată a picat în “plasa” jandarmilor, care l-au lăsat fără armă și cartușe.

Potrivit datelor transmise de la Jandarmeria Brăila, vineri seara, un bărbat a mers la vânătoare, pe malul drept al râului Călmățui, deși ieșirea în teren nu era menționată în autorizație. Acesta a fost depistat de jandarmii brăileni, care l-au interceptat și au ridicat în vederea confiscării arma de vânătoare și peste 70 de cartușe letale. Totul s-a întâmplat în seara de 20 ianuarie, în apropierea localității Berteștii de Jos. “Echipajul de jandarmerie l-a observat pe bărbatul care se pregătea de vânătoare, l-a interceptat și l-a legitimat. Asupra bărbatului au fost găsite o armă de vânătoare calibru 12 mm și 15 cartușe letale de vânătoare calibru 12 mm. Acesta a prezentat permisul de armă și autorizația de vânătoare, ocazie cu care jandarmii au constatat că în actul respectiv nu era completată ieșirea în teren. În urma controlului corporal, au mai fost găsite în buzunarul hainei alte 20 de cartușe letale de diferite mărci, iar în mașină, bărbatul mai avea alte 37 de cartușe letale”, au precizat jandarmii brăileni.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Postului de Poliție Secție 5 Viziru, fiind întocmite documentele pentru continuarea cercetărilor. Arma de vănătoare și cele 72 de cartușe letale au fost ridicate în vederea confiscării de către jandarmi și predate polițiștilor.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro