Mergi la conţinutul principal

USR-iștii brăileni speră la refacerea coaliției cu PNL și UDMR

* asta a declarat Nicușor Ciocan, președintele organizației municipale a USR Brăila, în cadrul unui comunicat de presă emis recent pe rețelele de socializare * acesta a dorit să sublinieze că soluția pentru ieșirea cea mai rapidă din actuala criză politică o reprezintă refacerea coaliției PNL-USR-UDMR

 

USR-iștii brăileni și-au manifestat, recent, speranța că actuala criză politică din România se va rezolva prin refacerea coaliției de guvernare alături de PNL și UDMR. Nicușor Ciocan, președintele organizației municipale a USR Brăila, a transmis un comunicat de presă pe această temă, pe rețelele de socializare. Acesta a afirmat că partidul din care face parte a luat act de decizia PNL ca prim-ministrul desemnat Nicolae Ciucă să își depună mandatul de formare a unui guvern minoritar fără șanse de a fi votat de Parlamentul României. Totuși, a subliniat că USR consideră în continuare că soluția pentru ieșirea cea mai rapidă din actuala criză politică este refacerea coaliției PNL-USR-UDMR.

”România are nevoie de un guvern cu o majoritate solidă în Parlament care să rezolve criza energetică și criza sanitară. România are nevoie de un guvern care să respecte un program de reforme pentru modernizarea țării, cu un calendar clar și un buget cu alocări strategice agreate de la început. USR susține menținerea aceleiași structuri a guvernului care a existat până la declanșarea crizei, pentru ca guvernul să poată fi instalat cât mai rapid și va propune stabilirea unui mecanism clar de luare a deciziilor care să asigure un guvern stabil și o majoritate funcțională până în 2024. România a pierdut deja prea mult timp într-o criză politică fără legătură cu adevăratele probleme pe care le au cetățenii în acest moment”, a declarat Ciocan pe Facebook.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro