Mergi la conţinutul principal

Urna mobilă s-ar fi lasat așteptată la Spitalul de Pnemoftiziologie pentru pacienții cu COVID-19

* informația ne-a fost sesizată, pe surse * deși unii pacienți cu COVID-19 ar fi solicitat urna mobilă cu două zile înainte de data alegerilor, astăzi au fost informați că nu s-ar fi înregistrat astfel de sesizări * potrivit reprezentanților Biroului Electoral Municipal Brăila, Spitalul TBC este arondat Secției de votare nr. 60, însă nu s-a înregistrat o astfel de sesizare, astfel că există posibilitatea ca pacienții să nu fi formulat cererile în timp util

 

Situație problematică la Spitalul de Pneumoftiziologie Brăila, unde, potrivit unor surse, nu ar fi ajuns urna mobilă la pacienții cu COVID-19, deși aceștia ar fi solicitat-o în timp util. Pe scurt, potrivit informațiilor ce ne-au fost furnizate, cel puțin o pacientă internată cu coronavirus, la spitalul TBC ar fi solicitat urna mobilă în urmă cu două zile, însă nici până la ora 19:45 aceasta încă nu sosise.

Redactorii ”Obiectiv - Vocea Brăilei” au luat legătura cu Biroul Electoral Municipal, de unde ni s-a precizat că spitalul respectiv aparține de Secția 60 din Municipiu. Cu toate acestea, reprezentanții BEM au subliniat că nu primiseră nicio sesizare pe această temă. Potrivit acestora, cel mai probabil, cererea din partea pacienților nu a fost formulată în timp util.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro