Mergi la conţinutul principal

UPDATE 11.40: Cortez confirmă candidaţii la Parlamentare: Radu Popa, Dănuţ Lungu - deputaţi, Florin Cîrligea - senator

* informația ne-a fost transmisă iniţial joi seară de către Stăvărel Dorobanțu, primarul comunei Victoria, prezent la întâlnirea PNL Brăila, unde s-a luat decizia  * potrivit lui Vasile Cortez decizia nu a fost încă validată

UPDATE 11.40: Preşedintele PNL Brăila, Vasile Cortez a confirmat, în această dinineaţă propunerile partidului pentru alegerile Parlamentare din decembrie. Este vorba despre: primarul comunei Cireşu Radu Popa pe locul 1 şi consilierul judeţean Dănuţ Lungu pe locul doi la Camera Deputaţilor şi consilierul judeţean Florin Cîrligea pe locul 1 la Senat. De asemenea, fostul viceprimar Alexandru Dănăilă se află pe locul 2, însă poziţia nu este una eligibilă. Cu toate acestea, potrivit liderului liberal lista nu este încă finală, ci reprezintă propunerea preşedinţilor de organizaţii din judeţ ai PNL Brăila. Hotărârea se va lua săptămâna viitoare în cadrul Biroului Politic Judeţean şi a Colegiului Director Judeţean care ar trebui să aibă loc miercuri sau joi. Cortez a specificat că într-adervăr cele două şedinţe fuseseră programate pentru aseară, însă din pricina întârzierilor a hotărât să amâne.

Votul care a fost acum este unul corect. Nu am niciun fel de problemă. Acum să vedem la Biroul Politic Judeţean, acolo sunt consilieri judeţeni, municipali.

Nu cred că vor mai fi schimbări ample. Nu ştiu. Dar membrii BPJ nu au dat votul. Nici eu n-am votat în BPJ. Acum dacă le convine lista... dacă vor vota doar lista de la deputaţi, o vor vota dar pe cea de la Senat... Nu ştiu. Eu n-am nicio problemă cu lista, am fost imparţial, nu am influenţat pe nimeni cum să voteze. M-am gândit că am avut şi foarte mulţi oameni tineri pe listă, dar nu au fost votaţi. Poate cu o organizare bună, cu o unitate a partidului bună, cu o listă bună aş fi putut să câştig alegerile. Dar nici asta nu este o listă slabă. Este o listă bună cu care pot să merg în campanie şi să obţin rezultate”, a declarat Cortez.

UPDATE 20.00: PNL-iștii brăileni și-au stabilit, în această seară, candidații pentru alegerile Parlamentare din luna decembrie, în cadrul unei ședințe a Biroului Politic Județean. Potrivit primarului comunei Victoria, Stăvărel Dorobanțu, pe primele două locuri pe lista deputaților au fost votați Radu Popa, primarul comunei Cireșu și Dănuț Lungu, în prezent consilier județean.

De asemenea, aceeași sursă ne-a precizat că la Senat pe locul 1 a fost votat consilierul județean Florin Cîrligea. De asemenea, pe 2, deși locul nu este unul eligibil, fostul viceprimar Alexandru Dănăilă.

Vasile Cortez, președintele PNL Brăila nu a putut fi contactat pentru a confirma sau infirma informația. Vom reveni.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro